D&B TodayAlle HighlightsHรฉt meest integrale bedrijf van Nederland!

Hรฉt meest integrale bedrijf van Nederland!

01-05-2015

Naast het aanbieden van een compleet facilitair dienstenpakket, voert D&B The Facility Group nu wijzigingen door in haar structuur en wordt daarmee het meest integrale facilitaire bedrijf van Nederland.

Bovenstaande was voor de oplettende kijker mogelijk te verwachten toen D&B The Facility Group begin 2014 haar dienstenpakket compleet maakte met een eigen schoonmaaktak en de zeer innovatieve cateringformule We Canteen. Daarmee is D&B รฉรฉn van de weinige spelers binnen de facilitaire markt die alle grote dagelijkse facilitaire diensten vanuit het eigen huis kan aanbieden bij haar opdrachtgevers.

โ€œWij hebben reeds langere tijd de overtuiging dat om een echt volwaardige beleving neer te zetten in de werkomgeving van vandaag, je stuur moet kunnen hebben op alle facetten die de verwachtingen van gasten en bezoekers beรฏnvloedenโ€, aldus Bas Hertz, CEO van D&B The Facility Group. โ€œVoorheen waren wij al verantwoordelijk voor catering en schoonmaak, maar deze diensten kochten wij in bij onze partners. Daarmee bereikten wij reeds goede resultaten, maar we hadden nog altijd niet 100% grip op de customer experience van A tot Z. Behalve dat wij nu volledig verantwoordelijk kunnen zijn voor de customer journey, worden tevens stevige synergievoordelen behaald die tot aantrekkelijke kostenbesparingen leiden bij onze opdrachtgeversโ€.

Inmiddels biedt D&B The Facility Group haar opdrachtgevers een breed scala van diensten: Objectbeveiliging, receptiediensten, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering, facilitaire servicedesk en office support diensten, waaronder postkamer, repro- en documentservices, maar ook handymandiensten en huismeesterdiensten. Ook het facilitair management is in goede handen bij D&B The Facility Group. Met zoโ€™n 50 facilitair managers is zij op dit vlak รฉรฉn van de grotere spelers in Nederland.

De meeste nieuwswaarde ligt misschien wel in het feit dat D&B besloten heeft om alle bovengenoemde activiteiten in รฉรฉn operationele structuur onder te brengen. Dit in tegenstelling tot andere spelers in de markt die de diverse diensten verkokerd in de markt aanbieden. โ€œOnze business managers zijn verantwoordelijk voor integrale portefeuillesโ€, legt Jan-Willem de Bruijn โ€“ COO van D&B โ€“ uit. โ€œZij zijn eindverantwoordelijk voor zowel het facilitair management, als bijvoorbeeld de receptiediensten en beveiliging bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgever kan het hele facilitaire pallet met zijn of haar business manager doorspreken. Niet continu andere specialisten aan tafel dusโ€.

Inderdaad zien wij in de facilitaire markt dat dezelfde leverancier verantwoordelijk is voor de uitvoer van meerdere diensten op รฉรฉn kantoor, maar dat de opdrachtgever te maken krijgt met verschillende divisiemanagers. Eรฉn voor de schoonmaak, een ander voor de beveiliging en een derde manager die iets van de catering moet vinden. Daar spreekt weinig integraliteit uit. โ€œEen integrale structuur als die van D&B vraagt veel van de kennis, kunde en managementvaardigheden van het management bij D&Bโ€, aldus De Bruijn. โ€œZij moeten immers veel weten van een enorm breed scala aan diensten. Hierbij worden zij ondersteund door een team van interne specialistenโ€œ.

Ter afsluiting voegt Hertz nog toe dat iedere dienst op zichzelf ook onderscheidend is en van hoge kwaliteit in de eigen deelmarkt. โ€œWij willen kwalitatief voorop lopen in onze markten. Dus wanneer er een uitvraag voor objectbeveiliging komt, dan is het voor ons evident dat wij met onze dienstverlening kwalitatief onderscheidend zijn van de andere aanbieders in de beveiligingsmarkt. Datzelfde geldt voor onze andere dienstenโ€.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integraleย facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andereย Receptiediensten,ย Facility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdienstenย voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel