top of page
header_wc3.jpg

We Canteen
Company
Catering

Our vision

Eten hoort niet alleen voedzaam te zijn. Het moet verrassen. Verwennen. En je vooral even uit de werksfeer halen. Bij We Canteen werkt goed en eerlijk eten verbindend en maakt het in meer dan één opzicht de tongen los. Het bedrijfsrestaurant veranderen in een bruisend foodcourt met bevlogen mensen.

Dat is We Canteen.

header_merijn.jpg

"Het blijft mij verbazen dat wij tegenwoordig in de thuisomgeving veel aandacht hebben voor gezond en lekker eten, terwijl er in de gemiddelde bedrijfskantine zo vaak voor ongezond wordt gekozen. En als er dan al wordt gekozen voor een 'gezond' alternatief, dan is dit vaak niet eens echt gezond. Omdat er niet wordt gewerkt met verse en pure producten of omdat het aanbod stijf staat van de calorieën, zout en conserveringsmiddelen. Centraal staat bij We Canteen dan ook: versbereiding op locatie, werken met pure ingrediënten en de bezoekers verleiden tot een échte gezonde keuze.'

Merijn de Launay

General Manager 

We Canteen

Merijn

slate.jpg

We love good food

Dat betekent dat wij écht koken met dagelijks verse producten. Wij elke dag iets anders op het menu hebben staan en dat wij onszelf graag laten inspireren door nieuwe food-concepten en lokale ondernemers met hun eigen signature dishes. 

En tot slot: dat wij pas genieten wanneer onze gasten dat doen.

foodcourt.jpg


Our
Signature Foodcourt

Elke locatie verdient zijn eigen concept. Zijn eigen chef, uitstraling, sfeer en smaak. Daarom is elk We Canteen foodcourt uniek en volledig afgestemd op de smaak van de huurders, gasten en waarden of concept van de opdrachtgever. 

Maybe...
all you need
is Loaf

Is uw locatie te klein voor een volledig uitgerust restaurant? Heeft u er dan wel eens over nagedacht om uw receptiedienstverlening te combineren met een all-day koffie en Grab 'n Go aanbod?

Loaf voegt de gastbeleving van de Hospitality Host(ess) samen met de liefde voor lekker eten. Voeg hier professionele barista-skills aan toe en je hebt Loaf gevonden.

loaf.jpg
concept.jpg

Total
Concept
Development

Hechte partnerships met technische partijen en veel in-house kennis en capaciteit maken van We Canteen en Loaf een one-stop shop voor een F&B concept op maat. Het design team van D&B is in staat om technisch en conceptueel het hele traject te ondersteunen. Van naam tot faam.

The
Event
Manager

Een onvergetelijk event staat of valt met verrassend lekker eten. De We Canteen crew ziet het als een afwisselende uitdaging om binnen een thema en budget een overdonderend buffet, borrelplanken en schalen te presenteren. Drankjes, meubilair, aankleding en organisatie... allemaal elementen die zij met liefde uit handen nemen.  

event.jpg

Making the difference

We Canteen, begonnen als disrupter in de bedrijfscateringmarkt, weet zichzelf keer op keer opnieuw uit te vinden. Waar in de eerste paar jaar het onderscheidend vermogen vooral in de inzet van lokale food ondernemers zat, moet We Canteen het vandaag met name hebben van tailor made concepten, versbereiding op locatie en de vrijheid die wordt geboden aan de chef in het foodcourt.

Services
lo.jpg

Inspiration for
temptation

 

Samenwerken met lokale food ondernemers en ruimte voor eigen inbreng. Aan inspiratie is nooit gebrek.

variatie.jpg

Today we
have...

Variatie is niet alleen verrassend, het is ook nog eens verrassend gezond. 

vers.jpg

Real Live
Cooking

 

Alles bij We Canteen wordt live, op de locaties gemaakt. Dat is gezonder, verser en vooral veel leuker voor de chef.

vibe.jpg

Feeling the
Vibe

Elke locatie is anders. En hier stemmen wij het concept op af. Van team tot menukaart. Dit doen wij op gevoel.... en smaak.

slate.jpg

Welcome at...

We Canteen kom je tegen in werkomgevingen waar waarde wordt gehecht aan de gezondheid van hun medewerkers en restaurants die aantrekkelijk zijn om dagelijks naar terug te blijven komen. 

board.jpg

Local
Food
Heroes

De backbone van We Canteen is en blijft de inzet van lokale food ondernemers. Ondernemers met elk hun eigen verhaal en specialiteit. Elk met hun eigen foodtruck, restaurant of Deli. In het We Canteen foodcourt werken zij schouder aan schouder met de We Canteen crew. Zo zetten zij dagelijks nieuwe gerechten op het menu en is geen dag hetzelfde. Groot voordeel voor de ondernemers is dat zij op deze manier een interessante doelgroep rijker zijn. 

ondern1.jpg
ondern2.jpg
slate.jpg
sander_bon.jpg

Commercial Director

D&B ​The Facility Group

merijn.jpg

General Manager

We Canteen

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page