top of page
header_mob2.jpg

Our
Mobility
Services

Our vision

Wat 30 jaar geleden begon als studentchauffeursbedrijf, is uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze Hospitality specialisten van ons toch wel nuchtere land. De aankomst en het vertrek hebben een groot aandeel in de totaalbeleving van uw gasten. Dat hebben wij 30 jaar geleden goed gezien en dat zien wij vandaag nog steeds zo.

stephan3.jpg

"In onze tak van sport zien we een combinatie van hogere wiskunde en hospitality. Het parkeren van honderden auto's per dag voor Schiphol Valet Parking vergt namelijk wiskundig inzicht en een uiterst precieze operatie, terwijl het chauffeuren van een bestuurslid vooral vraagt om discretie, uitstekende rijvaardigheden en subtiele sociale vaardigheden."

Stephan Hannema

General Manager 

D&B The Mobility Group

Stephan

patroon_mob.jpg

Always on the move

Een goede Valet Parker is nog niet per definitie een goede chauffeur. Met een poule van overwegend studenten, selecteren wij dagelijks het juiste talent bij de juiste job. Er wordt hierbij gekeken naar communicatieve vaardigheden, rijkunst en uitstraling. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: een intensieve training en een goedzittend maatpak.

chauffeur2.jpg

The
Student
Driver

Welbespraakt, flexibel en representatief. Zomaar een paar kenmerken van onze studentchauffeurs. Onze '5-Star Driver' training brengt hen de fijne kneepjes van het chauffeursvak bij, waarbij alles draait om Hospitality. Hoe kan het ook anders?

Your
Event
Support

Valet Parking, parkeerbegeleiding, Hosts, Shuttle Service en thuisbrengchauffeurs. Feitelijk komen al onze diensten samen in het begeleiden van een event op mobiliteitsgebied. De eerste en laatste indrukken worden hier opgedaan, dus een steek laten vallen, is geen optie.

event.jpg
valet.jpg

The
Valet
Parker

Voor een aantal gerenommeerde restaurants, hotels en bijzondere events verzorgen wij Valet Parking. De sleutel van je auto geef je niet zomaar aan iedereen af. Dat begrijpen wij. 

The
Shuttle
Service

Sla een brug tussen nabij gelegen OV knooppunten en uw kantoor. Tijdelijk of structureel. 

shuttle.jpg
charge.jpg

Charge
&
Ride

Het aantal electrische auto's blijft stijgen, maar de laadpalen stijgen niet evenredig hard mee. Resultaat: Laadstress in de garages van kantoren. Met deze service worden volgens de Valet Parking methode alle electrische auto's door onze Valet Chargers aan de laadpalen gerouleerd. 

Making the difference

Ook binnen het aanbod van mobiliteitsdiensten werkt de multi service strategie van D&B. Eén aanspreekpunt die bekend is met uw locatie en voorkeuren. Dat schakelt nèt even fijner en sneller. 

Services
talent.jpg

We've got
Talent

De afgelopen 30 jaar is er gebouwd aan toegang tot een uitgebreid netwerk van student-talenten. 

mob.jpg

Suited
for the task

Als onderdeel van het totaalplaatje draagt uw chauffeur een representatief pak met groene stropdas.

5star.jpg

5-Star
Driver

 

Na een strenge selectie wordt er gebouwd op een goede basis met onze 5-Star Driver training.

budget.jpg

Shifting
expectations

Snel schakelen en probleemoplossend handelen. Ad Hoc en last-minute betekent niet dat wij inboeten op kwaliteit.

patroon_mob.jpg

Welcome at...

Onze opdrachtgevers zijn net zo divers en breed als onze services. Zo rijden wij met hetzelfde gemak en plezier de CEO van een multi-national naar de Zuidas, als dat wij Valet Parking verzorgen voor het 5-sterren hotel Waldorf Astoria.

background_dress.jpg

Be sharp.
Dress sharp.

"Al onze chauffeurs gaan gekleed in een strak maatpak en kenmerkende groene stropdas. Niet alleen omdat wij zelf werken voor dit mooie merk, maar ook omdat het er gewoon heel goed uitziet.' 

dress1.jpg
dress2.jpg
patroon_mob.jpg
sander_bon.jpg

Commercieel Directeur

Multi Services

stephan_contact.jpg

General Manager

Mobility Services

Bezoek D&B The Mobility Group voor reserveringen en offerteaanvragen.

Contact

Contact
bottom of page