top of page

Debby van den Broek nieuwe General Manager Hospitality bij D&B

Per 1 april 2024 zal Debby van den Broek leiding gaan geven aan de Hospitality tak van D&B. Zij heeft het afgelopen jaar als Manager Operations laten zien dat zij toe was aan een stap hogerop. En deze kans krijgt zij nu, misschien wat eerder dan gedacht. Debby heeft al vele jaren ervaring in de facilitaire branche, dus helemaal nieuw is het niet.


Debby van den Broek nieuwe General Manager Hospitality bij D&B

Debby: ‘Ik kijk er enorm naar uit om onze Hospitality afdeling naar een volgend level te brengen. D&B staat in de markt bekend als een premium merk en ik ben trots om hier concreter aan mee te gaan werken. Natuurlijk met alle bevlogen Hospitality professionals op ons kantoor en bij onze mooie opdrachtgevers. Ik ga er met heel veel energie tegenaan!’.


Hester van den Beukel- Koen, COO van D&B, geeft aan: ‘Het is mooi dat wij wederom een D&B talent kunnen laten doorgroeien in plaats van de markt op te gaan. Dat is goed voor zowel de organisatie als voor de mensen hier. Er ontstaan vanzelf kansen als je jezelf bewijst. Namens D&B wens ik Debby alle succes en plezier in haar nieuwe functie’.


Over D&B The Facility Group


D&B The Facility Group is multi service facilitair dienstverlener. en is gevestigd in Amstelveen. Het bedrijf verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Oplossingen van D&B zijn altijd maatwerk, omdat geen organisatie of gebouw hetzelfde is. Er werken ’ca. duizend medewerkers bij D&B.

646 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page