top of page
header_clean2.jpg

The
Cleaning
Hosts

Our vision

Veilig. Welkom. Schoon. Deze voorwaarden vormen de basis voor een fijne werkomgeving. Dit is 10 jaar geleden reden geweest voor D&B om in de schoonmaakbranche te stappen. Maar dan wel met aandacht voor de medewerker, zichtbaar aan het werk in de werkomgeving als volwaardig onderdeel van het hele facilitaire team. 

elmer.jpg

"Mijn schoonmaak ervaring is begonnen bij de grote bedrijven. Daardoor weet ik waar de schoen vaak wringt in onze branche en daardoor weet ik ook dat veel misstanden niet zijn op te lossen vanaf een bepaalde schaalgrootte. Bij D&B heb ik de kans om alles wat ik altijd anders wilde doen, ook echt anders te doen. En met een 8,3 score van onze medewerkers denk ik dat we daar in slagen!'

Elmer Engel

General Manager 

The Cleaning Hosts

Elmer

tex1.jpg

An honest approach

People, planet, profit. Op elk domein willen wij onderscheidend en eerlijk zijn. Eerlijke contracten voor onze mensen en opdrachtgevers, met eerlijke producten en een eerlijke marge. 

cleaninghost.jpg

The
Cleaning
Host

Wat gebeurt er wanneer je een schoonmaker een eerlijk contract, gezonde werk/privé balans, de beste werkmaterialen en persoonlijke aandacht biedt? 

Dan zullen zij stralen en gaan zij iets bijdragen aan de werkomgeving. Dan worden zij onderdeel van het hele facilitaire team en blijven zij jou trouw. Kortom: dan wordt de schoonmaker een Cleaning Host.

A
cleaner
planet

Het begrip 'schoon' kun je op meerdere manieren definiëren. En dat doen wij dan ook. Als onderdeel van de gastbeleving dient een omgeving eruit te zien alsof deze zojuist is opgeleverd. Maar wij kijken ook zeker naar de impact van ons proces op het milieu. Biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, recyclebare materialen en efficiënte werkmethodieken. Dit laatste wordt onder andere bereikt door sensortechnologie, slimme systemen en robotisering. 

robot.jpg
profit.jpg

More to gain than a
profit

Aandacht voor de medewerker. Een realistische werkdruk. Hoogwaardige materialen. Je voelt waarschijnlijk al aan dat deze zaken drukken op onze marge. Wij zijn dan ook niet de goedkoopste partij in de markt. En tóch lukt het ons om met al deze onderscheidende eigenschappen redelijk concurrerend te zijn. Misschien omdat wij in de combinatie met onze andere diensten efficiënter zijn. Of gewoon omdat onze mensen gemotiveerd zijn. Want hier valt voor veel bedrijven nog een hoop te winnen.

Making the difference

Maar is de Cleaning Host van D&B dan écht zoveel beter? Het antwoord hierop is nee. Het gaat namelijk niet alleen om de mens, maar vooral om hoe je het werk om de mens inricht. Dat doen wij zo:

Services
usp_time.jpg

Time to
connect

Een eerlijk contract met realistische werktijden. Hiermee geven wij onze mensen tijd. Tijd voor verbinding en ontspanning. Zo ontstaat werkgeluk.

usp_tools.jpg

The right
tools

De beste mensen verdienen het te werken met de beste materialen. Dat maakt het werk leuker, aangenamer en het ziet er gewoon goed uit.

usp_spot.jpg

We spot it,
we own it

 

Eén voordeel van vertrouwen in je medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid, is dat dit zich terugbetaalt in ownership en prestatie.

usp_eff.jpg

Smarter,
cleaner

Met slimmer werken bereik je meer dan met harder werken. Met proces en techniek maken wij het werk makkelijker. Zo ontstaat tijd voor de details. 

tex1.jpg

Welcome at...

Je vindt ons alleen in de kantooromgeving waar waarde wordt gehecht aan onderscheidende dienstverlening. Enerzijds omdat wij hier het beste tot ons recht komen. Anderzijds omdat onze mensen hier gelukkig worden.

Naamloos-1.jpg

Fabulous
in Blue

De Cleaning Hosts maken onderdeel uit van het facilitaire team. Het D&B donkerblauw met champagne accenten zijn dan ook doorgevoerd in gilets en werkkarren die beiden niet alleen bijdragen aan een 5 sterren uitstraling, maar ook aan het werkcomfort.

Bezoek website

blue1b.png
blue2.png
tex1.jpg
sander_bon.jpg

Commercial Director

D&B The Facility Group

elmer_contact.jpg

General Manager

The Cleaning Hosts

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page