top of page
header_FM2.jpg

The
Facility 
Managers

Our vision

De Facility Manager vervult een sleutelrol in onze multi-service propositie. Hij of zij verbindt onze services, mensen en andere facilitaire partners op één locatie, zodat de opdrachtgever ook echt voelt met één partij te maken te hebben. 

header_FM.jpg

In ons FM vakgebied, zien we de vraag naar totale ontzorging voortdurend toenemen. Met onze multi services en facilitaire talenten, helpen wij onze opdrachtgevers een aantrekkelijke werkomgeving te bieden. En ontzorging speelt hierin een centrale rol.

Hester van den Beukel - Koen

COO 

D&B The Facility Group

Hester

tex1.jpg

Multi Service Strong

Wij begrijpen de contractvormen IFM en Managing Agent, maar hebben een bewuste keuze gemaakt om onze Facilitaire kennis en talenten in te zetten om de kwaliteitsborging over al onze services hoog te houden. 

FM.jpg

The
Facility
Manager

Een brede panoramische facilitaire scope. Dat is wat wij zoeken in onze facilitaire talenten. Zij krijgen bij D&B de unieke kans om zich te omringen door vakspecialisten uit allerlei disciplines. Van beveiliging tot catering. Dit stelt hen in staat snel en volledig projecten te kunnen doorlopen.

The
Service
Desk

Een plek waar je terecht kunt met al je werkplek gerelateerde vragen en verzoeken. Ingericht op het beperken van 'business time lost'. De talenten die je hier aantreft zijn getraind in het adequaat oppakken en oplossen van allerlei vraagstukken zodat jij prettig kunt werken. Dit is echt een vak apart en vraagt om brede kennis, creativiteit, gastvrijheid en een sterk probleemoplossend vermogen.  

servicedesk.jpg
360fm.jpg

A look at the
facts

Sturen doen we op feiten en data. Daarom wordt alles wat we kunnen meten, gemeten en overzichtelijk aangeboden in een dashboard. Gevraagd en... ongevraagd.

Making the difference

Wij selecteren en inspireren onze facilitaire talenten op hun brede interesse. De specialisten hebben wij immers genoeg in onze labels. Wat wij nodig hebben zijn creatieve verbinders. 

Services
usp_par.jpg

Up to
par

HBO+ doen en denk niveau. Dat is de basis bij al onze talenten. 

usp_allround.jpg

Allround
allstars

Overal over mee kunnen praten en mee kunnen denken vraagt om brede kennis en interesse. Dat zit in je of niet.

usp_spot.jpg

We spot it,
we own it

 

Betrokken en bewust. Deze eigenschappen zorgen voor scherpte, opmerkzaamheid en de drive om te handelen wanneer de situatie dat verlangt.

usp_match.jpg

Finding your
match

Door middel van persoonlijkheidstests matchen wij onze talenten aan projecten en opdrachtgevers. 

tex1.jpg

Welcome at...

Je vindt ons alleen in de kantooromgeving waar waarde wordt gehecht aan onderscheidende dienstverlening. Enerzijds omdat wij hier het best tot ons recht komen. Anderzijds omdat onze mensen hier gelukkig worden.

header_FM4.jpg

Multi Service
Strong

Hoe behoud je specialisme binnen elke dienst die je levert en tegelijkertijd de éénheid en synergie van een alleskunner? Dit is geen spagaat, maar een balans die dagelijks in stand wordt gehouden door onze Facility Managers.

Lees verder over Multi Service

ms2.jpg
ms3.jpg
tex1.jpg
sander_bon.jpg

Commercial Director

D&B The Facility Group

heaster_contact.jpg

COO

D&B The Facility Group

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page