top of page
header_sec.jpg

The
Security
Hosts

Our vision

Een omgeving volledig afschermen voor alle mogelijke bedreigingen is helemaal niet zo moeilijk. Hierbij de gastvrijheid in stand houden wel. Dit vergt een bepaald type beveiliger. Een alert, vriendelijk en verbindend persoon. Niet iemand die afschrikt, maar iemand die juist uitnodigt en contact legt. Zo iemand noemen wij geen beveiliger. Zo iemand noemen wij een Security Host.

danielle.jpg

"Ik ben allesbehalve een doorsnee beveiligingsprofessional. Binnen mijn managementteam draait alles om het geven van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Onze mensen worden met veel zorg geselecteerd. Dan zou het ook raar zijn wanneer wij hen niet het vertrouwen geven dat zij verdienen. Het support team op kantoor faciliteert onze mensen in het veld en niet andersom. Hier maken wij echt het verschil."

Daniëlle Dekker

General Manager 

The Security Hosts

Danlle

..

tex1.jpg

A friendly smile & a watchful eye

Onze hele werkmethodiek draait om de balans tussen specialistische kennis in combinatie met het gezonde verstand. Dat zie je terug bij de effectiviteit van onze Security Hosts en in de adviesrol die wij vervullen. 

security_host_3.jpg

The
Security
Host

De mens centraal. Wat betekent dat nu eigenlijk? Bij ons uit zich dat in persoonlijke aandacht. Het écht kennen van onze Security Hosts. Weten wat hen beweegt en hoe wij hen nog beter kunnen maken. Het begint bij de selectie op basis van onze EPIC-waarden. En vervolgens het blijven trainen en ontwikkelen zodat zij niet stil komen te staan. Zo creëren wij betrokken en gemotiveerde Security Hosts die de verantwoordelijkheid aankunnen die wij hen geven. 

The
Security
Consultant

Een veilige omgeving is niet alleen aantrekkelijk voor de mensen die zich erin begeven, het speelt ook een belangrijke rol bij certificering, zoals BREEAM. Bij het uitvoeren van een security scan worden zwakke plekken in de schil van een gebouw blootgelegd en advies gegeven over een efficiënte aanpak die ook rekening houdt met alle gebruikswensen van de gebruikers. 

consultant.jpg
camera.jpg


Valuable

Partnerships

Bij het dragen van de totale verantwoordelijkheid voor een veilige omgeving, dient er te worden samengewerkt met partners die de facetten oppakken die wij zelf niet kunnen invullen. Denk aan brand- en sluitrondes, meldkamer, sensoren en andere technische onderdelen. Wij adviseren welke regionale partij of oplossing het meest geschikt is voor een bepaalde situatie. 

Making the difference

Maar waarin zit 'm dan het verschil tussen een beveiliger en een Security Host van D&B? Eigenlijk zie of voel je dat direct. Het is een alert gastheerschap waar niet iedereen het talent voor heeft. Dit talent herkennen is onze kracht. Je kunt van alles om de mens en de functie inrichten, maar aan het einde van de dag komt het neer op de vraag: Wie heeft de beste mensen?

Services
usp_talent.jpg

We've got
Talent

 Zet de mensen in hun kracht, laat hen groeien en geef hen verantwoordelijkheid. Zo vind je niet alleen talenten, maar weet je hen ook te binden.

usp_dress.jpg

Suited
for the task

Kleding dient niet alleen gedragen te worden. Het dient  de mens te dragen. Dat is een wezenlijk verschil.

usp_ownership.jpg

More than
welcome

 

Hospitality in de basis, maar beveiliger als het er op aan komt. Zij bewijzen dagelijks dat beveiliging niet koud en afstandelijk hoeft te zijn.

usp_match.jpg

Finding your
match

Wij matchen de Security Host  met uw werkomgeving. Dat komt niet alleen de beleving ten goede, ook de trouw en inzet van onze mensen.

tex1.jpg

Welcome at...

Je vindt ons alleen in de kantooromgeving waar waarde wordt gehecht aan onderscheidende dienstverlening. Enerzijds omdat wij hier het best tot ons recht komen. Anderzijds omdat onze mensen hier gelukkig worden.

Naamloos-1.jpg

Fabulous
in Blue

‘De nieuwe Fabulous in Blue kledinglijn heeft niet alleen een positief effect op de gastbeleving. Een goedzittend maatpak heeft een impact op het zelfvertrouwen en de uitstraling van onze mensen die niet moet worden onderschat.’ 

Bezoek website

blue1.png
blue2.png
tex1.jpg
sander_bon.jpg

Commercial Director

D&B The Facility Group

danielle-dekker.jpg

General Manager

The Security Hosts

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page