top of page
header_comm2.jpg

Building a
Community

Our vision

Een hechte community zorgt voor tevreden en trouwe medewerkers. Voor de borging van de corporate cultuur en de daarmee gepaard gaande waarden en normen. Voor meer output, minder ziekteverzuim en kwaliteit. Kortom: 'Community Building' is niet echt een onderwerp om even te parkeren...

header_koen.jpg

"Mijn afstudeeropdracht behandelde het vraagstuk:  hoe betrek ik een heel bedrijvenpark bij een zakelijke community? Een echte uitdaging. Ik kwam in gesprek met huurders, vastgoedeigenaren en community managers van vergelijkbare parken en kreeg plezier in de dynamiek en veelzijdigheid. Ik slaagde voor mijn studie en vervul nu de rol van Community Manager op dit zelfde park. Het voelt echt als pionieren met mijn eigen scriptie als leidraad. Mijn doel: dit park net zo succesvol maken als Chiswick Park in Londen!"

Koen van Vliet
Community Manager
D&B The Facility Group

Koen

tex1.jpg

Home away from home

Met de toenemende acceptatie van het thuiswerken is de spoeling van de bedrijfscultuur in veel gevallen dunner geworden. Is dat erg? Ja. Valt hier wat aan te doen? Ja. 

corp.jpg

Corporate values 

Het vinden en binden van talent is een steeds grotere uitdaging aan het worden. Onderzoeken tonen aan dat de nieuwe generaties steeds meer waarde hechten aan activiteiten, corporate waarden en cultuur. Je voelt al waar de schoen gaat wringen wanneer we steeds vaker buiten kantoor werken. Immers: al deze zaken worden ingericht in of rond het kantoor. Zodra het bedrijfslogo alleen nog terug te vinden is op de loonstrook, is de afslag gemist. 

Multi tenant temptation

Een community tot leven brengen binnen een corporate omgeving is één ding, maar dit realiseren in een multi tenant vastgoedomgeving is al iets heel anders. De gebruikers hebben nu eenmaal minder binding met het gebouw waar zij toevallig werken dan met hun werkgever. Hier moeten dan ook wat zeilen worden bijgezet. Gezocht worden naar budget, gemeenschappelijke interesses en waardes. Maar ook moet het belang worden onderbouwd en de community worden verleid om écht deel te nemen aan activiteiten. Het resultaat bij succes zijn trouwe en enthousiaste huurders.

tenant.jpg
park.jpg

Businesspark
participation 

Zonder meer de grootste uitdaging op het gebied van Community Building is het bij elkaar brengen van huurders in een bedrijvenpark. Kortweg: huurders uit verschillende kantoorgebouwen laten deelnemen aan activiteiten. Of: het transformeren van een bedrijvenpark tot campus. Alleen al de vraag hoe je de eindgebruikers bereikt kan leiden tot slapeloze nachten. Belangrijkste ingrediënten zijn hier geduld en doorzettingsvermogen. De andere ingrediënten lichten wij met liefde toe. 

The D&B
Culture
Club

Hoe doen wij dit zelf? In tegenstelling tot een 'clubhuis', waar men tracht de medewerker een 'thuisgevoel' te geven, is de Culture Club opgericht om de medewerker juist even uit de huiselijke sfeer te halen en onder te dompelen in de cultuur van D&B. Aan het einde van de dag keert de medewerker huiswaards met de mindset die past bij de kernwaarden. Hier ontstaan levenslange vriendschappen en een ambassadeurschap dat niet in waarde valt uit te drukken. Daarom geloven wij in communities.

TCC.jpg
header_stacey+lindsey.jpg

"Van elke dag een feestje maken op kantoor. Dat is in acht woorden onze opdracht. Voor ons enorm leuk, maar voor onze collega's natuurlijk ook. Wij hebben een eigen budget en organiseren daarmee onder andere padel en Jeux de Boules wedstrijdjes op ons dakterras. Mensen komen daar echt voor naar kantoor. Ja en voor ons natuurlijk :)"

Stacey & Lindsey

Hospitality Hostess & Office Manager

D&B The Facility Group

Stacey +Lindsey

tex1.jpg
jw.jpg
sander_bon.jpg

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Commercial 

Director

Contact

Contact
bottom of page