top of page
header_home.jpg

The
Hospitality
Hosts

Our vision

Elke dienst die wij verlenen vormt een schakel in de keten van de Customer Journey. Hierbij is Facility Management doorgaans aansturend en verbindend, maar geven The Hospitality Hosts zeker de maat van de muziek aan. Want uiteindelijk vind je Hospitality terug in alles wat wij doen. Hier zoeken we naar de juiste toon, de juiste snaar en passend ritme voor 'A Great Place to Be'.

"Goed is niet goed genoeg. Met een 'goed' overtref je namelijk geen verwachtingen en met een 'goed' wordt wat je doet niet herinnerd. En dit laatste is nou net zo belangrijk. Want je kunt hard werken om een 7,5 te scoren, maar waarom zou je? Als niemand zich herinnert wat je doet?"

Debby van den Broek

General Manager 

The Hospitality Hosts

Debby

tex1.jpg

Always a fitting welcome

Naast een goede 'personality match' tussen opdrachtgever en Host, moet er een praktische match zijn tussen behoefte en dienstverlening. De mate van verantwoordelijkheid en skills die worden gevraagd moeten passen bij de rol. Dat zorgt niet alleen voor werkplezier, maar ook voor trouwe medewerkers die goed in hun functie en vel zitten.

hospitality.jpg

The
Hospitality
Host

Wij zijn trots op onze Hospitality Hosts. Stijlvol gekleed in de nieuwe Fabulous in Blue uniformen en getraind door onze Hospitality trainers om elke dag het verschil te maken in de dag van bezoeker en medewerker. Vaak met een achtergrond in de hotellerie, horeca of luchtvaart. Oftewel: mensen met een kloppend Hospitality hart. Wij hebben deze talenten niet alleen in huis, wij weten ze ook te matchen met de locatie die perfect bij hen past.

The
Office
Host

Vraagt het takenpakket om additionele organisatorische en office management skills, maar moeten de eigenschappen van een representatieve Host met uitstekende sociale vaardigheden ook aanwezig zijn? Dan schalen we op naar de Office Host. De spreekwoordelijke spin in het web waar je op kunt vertrouwen.

office.jpg
barista.jpg

The
Barista
Host

Een prachtig ontvangst, een professioneel piston koffieapparaat en een representatieve Host. Wat wil je nog meer? Wellicht een representatieve Host die ook een barista-waardige koffie kan toveren uit de machine? Dat noemen wij Loaf. Een combinatie van Hospitality en een kleinschalig, maar compleet cateringconcept voor kleine tot middelgrote locaties.

Making the difference

Het onderscheidend vermogen van The Hospitality Hosts zit met name in de mens. Ondanks de enorme uitdagingen op de arbeidsmarkt, geven wij niet toe op onze wervingskaders. Het klinkt hard, maar wij verkopen liever 'Nee' dan dat wij beneden onze waarden leveren. 

Services
usp_talent.jpg

We've got
Talent

Uiteindelijk is dit waar het om draait. Het 'vinden' en kunnen 'binden' van de beste mensen uit de markt. 

usp_suited.jpg

Suited
for the task

 De nieuwe 'Fabulous in Blue' kledinglijn laat onze mensen trots stralen. De kleding is altijd een perfect fit en brengt éénheid in het facilitaire team.

usp_own.jpg

We spot it,
we own it

 

Betrokken en bewust. Deze eigenschappen zorgen voor scherpte, opmerkzaamheid en de drive om te handelen wanneer de situatie dat verlangt.

usp_match.jpg

Finding your
match

Elke omgeving is anders. Zo ook onze Hosts. De match maken tussen deze twee is een kunst die wij beheersen. 

tex1.jpg

Welcome at...

Je vindt ons alleen in de kantooromgeving waar waarde wordt gehecht aan onderscheidende dienstverlening. Enerzijds omdat wij hier het best tot ons recht komen. Anderzijds omdat onze mensen hier gelukkig worden.

Naamloos-1.jpg

Fabulous
in Blue

Het D&B blauw is speciaal voor ons gemengd. Een diep blauw met paarse gloed. Zakelijk en toch warm. De champagne kleurige accenten vind je terug in de details en voering. Mooi detail: Elk stuk is gepersonaliseerd met de naam van de drager in de voering. Logisch eigenlijk, want alles is maatwerk.

Bezoek website

blue1.png
blue2.png
tex1.jpg

General Manager

The Hospitality Hosts

anout_ter_meulen.jpg

Manager New Business D&B The Facility Group

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page