top of page
header_inno4.jpg

Innovating
the
experience 

Our vision

Innoveren. Niet om het innoveren, maar om onze dienstverlening te verbeteren. Onze mensen nóg beter in staat stellen hun werk goed te doen, met nóg meer plezier. Daarom staat innovatie bij ons altijd in dienst van de mens en de beleving. En niet andersom.

elmer2.jpg

"Eigenlijk hebben wij vrij lang 'nee' gezegd tegen robotisering binnen onze facilitaire diensten. Voornaamste reden? Het ontbreken van het menselijke aspect en de geringe bijdrage aan efficiency en kwaliteit. Vandaag is de techniek zo ver dat robots onze mensen écht ontlasten. Hierdoor hebben zij meer tijd voor de belangrijke details, sociale interactie op de werkplek en blijven zij gezonder doordat robots zwaar en repetitief werk overnemen. Iedereen wint."

Elmer Engel

General Manager

The Cleaning Hosts

Elmer

tex1.jpg

Thinking about tomorrow

De facilitaire markt is van nature best conservatief en voorzichtig. Logisch eigenlijk, want uiteindelijk wordt er verdiend aan de inzetbare uren. Dit is echter korte termijn denken. Er valt nog zoveel te winnen, te verbeteren en leuker te maken. En met de krapte op de arbeidsmarkt kun je niet stil blijven zitten.

holo3.jpg

Sink or swim

Oftewel: stilstand is achteruitgang. Je moet wat doen, maar dan wel met een duidelijke focus. Wij vragen ons bij elke opportunity af: Hoe helpt dit onze mensen? Hoe komt het de beleving ten goede? En maakt het ons efficiënter? Dit is precies de reden dat wij een robot-host nooit hebben omarmd. Maar nu wel kansen zien voor de inzet van live hologrammen. 

You need to measure
to improve

Een werkrooster opstellen kan iedereen. Een werkrooster slim afstemmen op de dagelijkse behoefte kan alleen op basis van real-time data. Een mooi voorbeeld hiervan is de sensortechnologie die onze Cleaning en Security Hosts gebruiken in onder andere multi tenant gebouwen. Hiermee wordt toiletbezoek gesignaleerd en daarmee ook een beeld gecreëerd van de schoonmaakbehoefte én kunnen wij onze Security Hosts gericht op pad sturen.

innovatie_tork.jpg
innovatie_tpex.jpg

Make or
buy?

Soms zien wij initiatieven in de markt die wij graag overnemen. Je hoeft niet altijd alles zelf te bedenken en ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is Tork Vision, de sensortechnologie waar onze Cleaning Hosts mee werken. Vaak zijn wij de markt echter vooruit en moeten wij zelf gaan ontwikkelen. Dan wel met een specialistische partner of met eigen expertise. Recent zijn wij een partnership aangegaan met TPEX. Een technologiebedrijf dat zich bezighoudt met Artificial Intelligence en Smart Buildings. 

Keep it simple

Er bestaat een hardnekkig misverstand wanneer we het hebben over innovatie. Namelijk dat innovatie synoniem is voor technologische ontwikkeling. Dat is natuurlijk niet alleen zo.

Wij staan juist open voor alle nieuwe inzichten van onze 1000 medewerkers. Zij weten precies wat nodig is. Innoveren is geen top down, maar een bottom up aanpak. 

innovatie_simple.jpg
header_pan2.jpg

"Als bedrijf heb je feitelijk twee zaken nodig om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en levensvatbaar te krijgen. Eén is een wendbare, slagvaardige directie en managementlaag. Het tweede is een dedicated team dat het project 'owned'. Laat D&B nu over beiden beschikken."

Michel Pan

Director Business Strategy

D&B The Facility Group

Michel

tex1.jpg
header_michel.jpg

Director 

Business Strategy

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page