top of page
header_wp.jpg

Facility 
Design

Our vision

Waar begin je wanneer het nog te vroeg is om te praten over de invulling van de dienstverlening? We zijn het aan onszelf verplicht, als multi-service dienstverlener, breder te kijken naar de werkomgeving. Om efficiency kansen te zien en daar over te adviseren zullen wij zonodig onze kennis ook inzetten buiten de scope van onze dienstverlening.

header_anouk2.jpg

"In bijna elke uitvraag zit wel een vraag verstopt over de optimalisatie van de indeling en routing. En eerlijk is eerlijk: hier valt ook heel vaak iets op aan te merken. Voor mij is het een uitdaging om niet te adviseren om alles om te gooien, maar het maximale te bereiken met zo min mogelijk middelen. En dus kosten."

Anouk ter Meulen
Sales Manager
D&B The Facility Group

Anouk

tex1.jpg

The Bigger Picture

Wat voor een schoonmaakbedrijf een goede vloer is, is dat voor een cateringbedrijf waarschijnlijk niet. Dus wiens advies volg je op? En met wie zit je eerder aan tafel? Dat is iets om over na te denken. Tenminste... als je ervoor kiest om met aparte single service contracten te werken.

fac_des.jpg

Watch this
space

Zichtlijnen, looplijnen, akoestiek, techniek, ergonomie... Er zijn zoveel aspecten waar rekening mee moet worden gehouden bij het inrichten van een ontvangstomgeving of bijvoorbeeld een restaurant. Er is welgeteld maar één kans om een ruimte goed in te delen en dat is in veel gevallen nog voordat er wordt gesproken met de partij die de ruimte zal exploiteren. En dat is toch zonde.

Home
team

Zie het formeren van een sterk facility team, als de opstelling van een sport team. Eerst bepaal je de rollen, daarna de karakters en individuele kwaliteiten. Vanuit de multi service strategie wordt gegeken hoe we de meeste efficiency kunnen halen uit de mogelijke overlap van services. Bijvoorbeeld een schoonmaker die kan bijspringen bij catering. Of een Hospitality host die de Security host ondersteunt.

multi3.jpg
manager.jpg

In capable hands

Met een grote verscheidenheid aan disciplines in huis, is het nóg belangrijker dat de coördinatie en implementatie van een Facility Design in handen is van één persoon die het overzicht houdt. Dat is de implementatie manager. Iemand die nauw samenwerkt met sales (zodat er geen beloftes worden gemaakt die niet waar gemaakt kunnen worden), de operatie en de partners die verantwoordelijk zijn voor techniek en bouwwerkzaamheden. 

Time to
implement

Van eerste pennenstreek tot oplevering en exploitatie. Hiertussen bevinden zich een heleboel in- en uitstapmomenten van allerlei expertises en partners. Hierbij heeft elk een eigen tijdsbehoefte voor briefing, vooronderzoek en opstart. En met de huidige levertijden van materiaal en een tekort aan personeel dient hier goed geanticipeerd te worden. Hoe korter wij hier op de bal zitten, des te mooier het resultaat. Een compromis-loze gastbeleving. 

branding4.jpg
header_astrid.jpg

"Elke werkomgeving heeft zijn eigen ritme. Met onze ervaring, voelen wij dit aan. En vaak zie je dan ook dat de noten niet op het ritme passen. Het danst of vloeit gewoonweg niet. Niets is mooier dan meeschrijven aan een compositie die wel klopt. Het raken van de juiste snaar."

Astrid Meijer
Facility Manager
D&B The Facility Group

Astrid

tex1.jpg
sander_bon.jpg

Commercial Director

Contactformulier

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.

Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl

Bedankt voor je bericht

Contact

Contact
bottom of page