D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsDirectieleden D&B The Facility Group duiken de grachten in tijdens de Amsterdam City Swim

Directieleden D&B The Facility Group duiken de grachten in tijdens de Amsterdam City Swim

03-09-2019

Directieleden Bas Hertz (CEO), Jan-Willem de Bruijn (CCO) en Reinier Otten (CFO) van D&B The Facility Group duiken op zondag 8 september de Amsterdamse grachten in om de strijd tegen de ziekte ALS te steunen.

Op 8 september 2019 vindt de achtste editie van de Amsterdam City Swim plaats. Dit unieke zwemevenement in de Amsterdamse grachten heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de onderbelichte ziekte ALS. ALS is een aandoening aan het zenuw- en spierstelsel die op dit moment door geen enkele patiënt overleefd wordt.

D&B The Facility Group is partner van de Amsterdam City Swim 2019. Tijdens het grootste goede doelen evenement van Nederland zijn ongeveer 60 hosts en hostesses van D&B The Facility Group actief om tijdens de Amsterdam City Swim patiënten, deelnemers, sponsoren, genodigden en Vips te verwelkomen, te begeleiden, te informeren en te bedienen om dit evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Daarnaast hebben de directieleden besloten om – samen met enkele relaties – geld op te halen voor het goede doel door deel te nemen aan de zwemtocht van ruim 2 kilometer door de Amsterdamse grachten. “Een leven dat verstoord wordt door ALS is een leven dat te vroeg eindigt. Wij willen ons ervoor inzetten om een bescheiden bijdrage te leveren op weg naar het moment waarin ALS niet langer een zekere dood betekent,” aldus Bas Hertz, CEO en oprichter van D&B The Facility Group.

De directieleden van D&B worden vergezeld door enkele goede relaties.

Team D&B The Facility Group - Amsterdam City Swim 2019

V.l.n.r. Christiaan Huijg, Directeur van het World Trade Center Amsterdam, Jan Hein Tiedema, Managing Director van EDGE Technologies, Guido Geheniau van CommonWealth Investments, Bas Hertz, Jan-Willem de Bruijn, Reinier Otten, Piet Hein Erdman van Certitudo Capital, Dennis van Weeren, Director bij Vibe Group.

Ook de strijd tegen ALS steunen door onze zwemmers te sponsoren?

Wilt u ook iets doen om de Amsterdam City Swim te ondersteunen bij de strijd tegen ALS? Dat kan, steun het zwemteam van D&B of één van de individuele zwemmers met een donatie.

Wilt u Bas Hertz steunen, doneer via deze link.

Wilt u Jan-Willem de Bruijn steunen, doneer via deze link.

Wilt u Reinier Otten steunen, doneer via deze link.

Wilt u Guido Geheniau steunen, doneer via deze link.

Wilt u Jan Hein Tiedema steunen, doneer via deze link.

Wilt u Christiaan Huijg steunen, doneer via deze link.

Wilt u Piet Hein Erdman steunen, doneer via deze link.

Wilt u Dennis van Weeren steunen, doneer via deze link.

 

Uw bijdrage is van groot belang, elke euro telt. Wij vinden het fantastisch als u met een donatie de stichting ALS steunt.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel