top of page

Van hotellerie naar Valley: maak kennis met Duty Manager Lola Huisma

Bij Valley komen drie werelden samen: wonen, werken & leisure. En dat zorgt dagelijks voor veel dynamiek. Dat weet D&B The Facility Group maar al te goed; zij verzorgen de schoonmaak-, beveiliging- en receptiedienstverlening in de algemene ruimtes in en rondom Valley. Sinds eind vorig jaar is Lola Huisma de Duty Manager bij Valley. Zij stuurt de services aan, is de eerste contactpersoon voor huurders, bewoners en bezoekers, en richt zich op de guest journey. Wellicht komt deze functie je bekend voor uit de hotel industrie.

Lola Huisma bij Valley

Met Lola’s achtergrond creëren we één Valley team on site. “Voordat ik bij Valley kwam, heb ik veel ervaring opgedaan in de hotellerie op guest relations en front office management. Daar zie je dat alle services binnen een hotel één team vormen. In de facilitaire wereld is dit vaak niet het geval. Door de multi-service strategie van D&B zijn zij koploper op dit gebied. In mijn rol als Duty Manager binnen Valley zorg ik ervoor dat de services nauw samenwerken en zich verantwoordelijk voelen voor de gastbeleving binnen Valley. Daarbij maakt het niet uit of een onvolkomenheid of (aan)vraag wel of niet binnen het takenpakket van een Host ligt; het wordt voor je geregeld.”

“Valley is een extreem dynamische plek. Dat is wat ik nodig heb en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Wat dat betreft lijkt mijn functie heel erg op het werken in een business hotel. Het enige verschil is dat bewoners of huurders niet na één nacht weg zijn. Je ontzorgt ze dagelijks en het leuke is dat je echt een band met ze opbouwt.”

De functie van Duty Manager is ontstaan doordat D&B signaleerde dat deze functie nodig was om communicatielijnen tussen de facilitaire services, VGE-REM en Square Four efficiënter te laten verlopen. Valley is een complexe omgeving met verschillende doelgroepen en dus diverse wensen en behoeften. Gezamenlijk met VGE-REM is besloten om een brug te slaan tussen de services, het management en de gebruikers.

VGE-REM is erg blij met de komst van Lola als hét aanspreekpunt binnen Valley.


Dit artikel verscheen eerder op vge-rem.com

219 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page