top of page

D&B en TPEX bundelen krachten

Bijgewerkt op: 21 mei

D&B The Facility Group en TPEX International starten een intensieve samenwerking. TPEX is een toonaangevende speler op het gebied van Building Intelligence Management en Smart Building Operations. D&B biedt hoogwaardige schoonmaak-, receptie-, beveiligings- en mobiliteitsdiensten alsook facility management en bedrijfscatering. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat data uit slimme gebouwen de basis vormt voor het optimaliseren van klant- en medewerkerstevredenheid. Ook biedt de samenwerking grote kansen bij het verlagen van onderhoudskosten, inzage in m²-gebruik, verduurzaming en energiebeheersing.De gebouwinformatie die TPEX verzamelt en analyseert in de Digital Twin, een digitale kopie van het gebouw, stelt D&B in staat om opdrachtgevers nóg beter van dienst te zijn. Bij D&B staan customer intimacy en maatwerk voorop. Dankzij inzicht op basis van real time data kunnen D&B en TPEX de werkprocessen stroomlijnen waardoor de klantbeleving op een hoger niveau wordt gebracht.


Toegevoegde waarde

Jan-Willem de Bruijn, CEO bij D&B: “Met TPEX kiezen wij voor een samenwerking met de best in class technologiepartner. Wij hebben de afgelopen jaren een breed netwerk van specialisten om ons heen verzameld om de kwalitatief hoogwaardige inzet van onze mensen te kunnen blijven garanderen. Met TPEX kunnen we ons dienstenpakket verder vergroten en opdrachtgevers met omvangrijke vastgoedportfolio’s van dienst zijn.”

Robert Rosier, CEO bij TPEX: ”De intensieve samenwerking met D&B is vernieuwend omdat harde data direct worden gekoppeld aan sfeer en beleving. D&B is flexibel en ondernemend en omarmt de analyses uit de Digital Twin.”

High Performance Buildings

TPEX International is een Smart Building Operator, opgericht in 2010, die Building Intelligence Management inzet om van gebouwen High Performance Buildings te maken. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 185 high end gebouwen in operatie en biedt met haar Building Intelligence Platform data gedreven efficiency en ondersteuning aan asset-, property- en facility managers. Dit stelt de klanten van TPEX in staat hun kernprocessen te optimaliseren en betere gebouwen te leveren tegen lagere kosten.

Maatwerk

D&B The Facility Group is opgericht in 1993 en heeft sindsdien naam gemaakt als kwaliteitsspeler op de Nederlandse kantorenmarkt voor ambitieuze corporate organisaties en veeleisende vastgoedopdrachtgevers. Met 1.000 medewerkers creëert D&B maatwerk serviceconcepten waarin een excellente klantbeleving centraal staat.

Dit artikel verscheen eerder op VG Visie.

 

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van multi service facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter.


173 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page