Bedrijfscatering

Food with a story

We Canteen bedrijfscatering vormt bedrijfsrestaurants om tot een omgeving waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. We Canteen bedrijfscatering geeft eten weer een verhaal en een gezicht… En dat proef je.

We Canteen Bedrijfscatering

In het buitenland is het concept van een foodcourt of food hall niet meer weg te denken: diverse lokale ondernemers die zich ieder richten op het bereiden van een eigen specialiteit en deze in één omgeving serveren. Op die manier kan een ieder precies dat gerecht kiezen dat men wil en toch samen eten. De Nederlandse markt is echter minder bekend met het concept van een foodcourt. We Canteen bedrijfscatering introduceerde het foodcourt in het Nederlandse bedrijfsleven en was onder andere winnaar van “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” bij de Misset Catering Awards.

Bedrijfscatering

Lotte Holtappels (l) & Julien Spliet (r), We Canteen ondernemer, Kaas en Worst

Bedrijfscatering met lokale ondernemers

We Canteen bedrijfscatering verzorgt samen met lokale ondernemers de invulling van het gehele cateringaanbod in uw bedrijfsrestaurant. Ook uw banqueting behoeften en mogelijk de koffiebar kunnen door ons worden ingevuld. Eén of twee vaste lokale ondernemers, gespecialiseerd in het basisassortiment, bieden een dagelijks aanbod van vers gebakken brood, verse sappen, soepen en salades. Als aanvulling daarop verzorgen diverse We Canteen ondernemers, die elkaar afwisselen, een gevarieerd en roulerend aanbod uit diverse keukens, zoals Surinaams, Spaans, Indiaas, Thais, Mexicaans en Arabisch.

Bedrijfscatering

George Albinus (l) en Ivo van den Berg (r) van We Canteen ondernemer BARRA PAELLA

Maatschappelijk verantwoord

Onze ervaring met lokale ondernemers leert dat alle gerechten ambachtelijk en vers bereid zijn, met gebruikmaking van gezonde en verantwoorde ingrediënten die veelal lokaal en/of Fair Trade worden ingekocht. Daarbij dient de ondernemer te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die door ons gesteld worden. Bovendien zet een aantal van onze ondernemers binnen het eigen bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in. We Canteen bedrijfscatering brengt deze ondernemers samen in de bedrijfsrestaurants van Nederland en treedt op als het aanspreekpunt met betrekking tot de organisatie, coördinatie en communicatie rondom het cateringaanbod. Bedrijfscatering van We Canteen staat garant voor de voedselveiligheid en de kwaliteit van het aanbod.

Bedrijfscatering

Nick (l) en Michiel (r), oprichters/eigenaren bij We Canteen ondernemer JUICE & SALAD

Gasttevredenheid

De ervaring leert dat het food court ook in Nederland een groot succes aan het worden is; gasten die een bezoek brengen aan een bedrijfsrestaurant We Canteen genieten van de ambachtelijke, vers bereide gerechten en de gepassioneerde verhalen, aandacht en kennis van de diverse We Canteen ondernemers. Dat blijkt ook uit de waarderingscijfers: gasten van We Canteen bedrijfscatering waarderen het aanbod gemiddeld met het cijfer 8,2!

WE CANTEEN bedrijfscatering

Loaf

Loaf is het kleine zusje van We Canteen en combineert de ontvangstfunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Kostenefficiënt, flexibel, modulair en uitermate geschikt voor grab-and-go en take-away. Ideaal voor locaties met minder dan 150 lunchgebruikers en organisaties die in deze tijd van corona even weg willen sturen van ‘bij-elkaar-samenkomen’ en ‘sit-down’ lunches. Lees hier meer over Loaf.
D&B The Facility Group - Loaf

Bedrijfscatering info?

Wilt u meer informatie over Bedrijfscatering van We Canteen? Bekijk dan via onderstaande link de tabloid of bezoek de We Canteen website.

Mail mij de we canteen tabloid

Contactinformatie We Canteen: 06 – 18 105 633 info@wecanteen.nl

Wilt u meer informatie over Bedrijfscatering van D&B? Neem dan hieronder contact met ons op. Indien u behalve over Bedrijfscatering meer wilt weten over Integrated Facility Management, Receptiediensten, Objectbeveiliging, Schoonmaakdiensten, Facility Management, Facility Service Desk of Office Support klik dan op de desbetreffende link…  

     

    Stuur mij dit artikel