Claudia Supervisor

Na een aantal jaar bij mooie hotelketens op topniveau te hebben gewerkt, startte ik mijn D&B carrière in 2008 als ambulante Hospitality hostess. Een bijzondere en inspirerende tijd. Ik weet dus heel goed wat werken in een 5 sterren omgeving betekent: dienstbaarheid, flexibiliteit en zorgzaamheid.

Door mijn ervaring en kennis te delen en daarmee mensen te inspireren, is mijn passie voor Hospitality tot specialisatie gegroeid binnen D&B. Toch zijn het vooral de mensen die voor mij het verschil maken. Niet alleen de leuke collega’s, maar vooral het werken met mensen verhoogt mijn werkplezier enorm. Ik ben supertrots dat ik samen mag werken met onze betrokken en gastgerichte collega’s, die van aanpakken weten, een uitdaging niet uit de weg gaan en het verschil durven te maken bij al onze opdrachtgevers. Samen doen we er alles aan om een optimale service te verlenen. Door de hechte samenwerking en korte lijnen kunnen we snel schakelen.

Aan het einde van de dag, draait het om de beleving bij D&B en ik ben blij en trots, dat ik daar ook mijn steentje aan mag bijdragen.

Contact

Stuur mij dit artikel