top of page

Reinder Hendriks versterkt commerciële team D&B The Facility Group

Het Commerciële team van D&B is afgelopen April versterkt met de komst van Reinder Hendriks. Met deze aanwinst heeft het team van Sander Bon er in één klap 15 jaar aan facilitaire ervaring bij gekregen. Reinder is vader van twee dochters, is zeer ambitieus en heeft HEAO Management, Economie en Recht gestudeerd.

Tijdens deze studie is ook zijn liefde voor het facilitaire vak ontstaan. Reinder: "In die tijd had ik een bijbaan als Host bij Albron Party Productions. Telkens op nieuwe locaties partijen opbouwen, draaien en afbreken. Zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Dat is Hospitality ten voeten uit. Ergens is dat blijven hangen. Toen ik lang geleden opnieuw de kans kreeg de wereld van Bedrijfscatering in te stappen, voelde dat als thuiskomen. Later ben ik mijn scope gaan verbreden met Multi Service dienstverlening en Integrated Facility Management."


Reinder heeft carrière gemaakt bij de grote, traditionele FM partijen en kent het klappen van de zweep. Maar na verloop van tijd begon het te kriebelen en kreeg hij behoefte aan een kleinere en plattere organisatie met meer dynamiek. Reinder: "Een organisatie waar meer vanuit ondernemerschap wordt gedacht en gehandeld. Waar buiten de vaste kaders wordt gedacht met meer ruimte voor creativiteit. D&B is wat mij betreft zo’n partij.”


De afgelopen jaren hebben de kantorenmarkt behoorlijk op zijn kop gezet. Niet in de laatste plaats door corona. Hybride werken heeft een vlucht genomen, vierkante meters worden afgestoten en het aantal multi-tenant kantoren neemt toe. In de ‘War for Talent’ is het belangrijk om de beschikbare vierkante meters zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Reinder: “Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er op een andere manier naar Facility Management gekeken wordt. High-end dienstverlening en maatwerkoplossingen maken organisaties en lege vierkante meters aantrekkelijker. Dat betekent dat je als dienstverlener meer dan ooit moet begrijpen waar opdrachtgevers behoefte aan hebben en hoe je het verschil kunt maken.”

Reinder Hendriks is gestart als Manager New Business en maakt met zijn komst en competenties het Commerciële team compleet. Op de vraag wat zijn eerste bevindingen zijn, antwoordt Reinder: "Het is mij nog niet eerder overkomen dat alles vanaf dag één zo goed geregeld is. Fijne collega’s en een plezierige werkomgeving. Het beeld wat ik zelf had over de organisatie en wat me is verteld in de gesprekken die ik heb gevoerd kloppen vooralsnog goed. De betrokkenheid van alle collega’s is groot evenals de bereidwilligheid elkaar te helpen. Ik voel me echt één van 'The Happy Few'."


Over D&B The Facility Group


D&B The Facility Group is multi service facilitair dienstverlener. en is gevestigd in Amstelveen. Het bedrijf verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Oplossingen van D&B zijn altijd maatwerk, omdat geen organisatie of gebouw hetzelfde is. Er werken ’ca. duizend medewerkers bij D&B.


Voor meer informatie:


Reinder Hendriks

Manager New Business

+31 (0)6 27 42 04 80444 weergaven
bottom of page