OfficeApp - Easy Office Life

Het is niet te ontkennen dat – door de komst van internet, smartphones en apps – wij gewend zijn geraakt aan snelle service en levering. Denk bijvoorbeeld aan hoe wij tegenwoordig een taxi bestellen, aan concertkaartjes komen, televisie kijken, een maaltijd laten komen of vriendschappen maken. Diezelfde snelheid en flexibiliteit verwachten wij inmiddels ook in onze werkomgeving. Technologie speelt daarbij een cruciale rol.

Veel facilitaire afdelingen bouwen hun dienstverlening nog steeds op rondom verouderde intranetomgevingen, KWIS systemen (Klachten-Wensen-Informatieaanvragen-en-Storingen) en een veelheid van declaratie-, bestel- of meldingsformulieren. Dat is niet langer van deze tijd.

OfficeApp is door D&B The Facility Group ontwikkeld om het leven van mensen in en rondom kantoren gemakkelijker en leuker te maken. In haar meest uitgebreide vorm kent OfficeApp 10 handige modules die werknemers ondersteunen gedurende de werkdag. Elke module is gemakkelijk in het gebruik en kent een prettige User Experience zoals we die gewend zijn van veel van de consumenten Apps die we dagelijks gebruiken.

Overzicht modules

Restaurant Menu

Bekijk het menu en vindt uit welke specials of wereldgerechten er vandaag geserveerd worden door de lokale ondernemer in het restaurant. Ook kun je hier informatie vinden over het gebruik van allergenen en de voedingswaarde van bepaalde gerechten.

Visitors

Meld jouw bezoekers snel en gemakkelijk aan bij de receptioniste. Heb jij extra informatie waarvan jij wil dat we er van op de hoogte zijn (hoe drinkt de gast zijn koffie, komt de gast van ver, welke taal spreekt de gast), dan kun je die toevoegen. Jij ontvangt een push notificatie zodra de gast arriveert.

Meeting Rooms

Boek een vergaderplek. Kijk welke ruimtes beschikbaar zijn en of ze over de juiste apparatuur en capaciteit beschikken. Behoefte aan een flip-over, spider-phone of een vergaderlunch? Voeg jouw wensen toe.

Flex Desks

Reserveer een flexibele werkplek voor enkele uren of een gehele dag in de omgeving waar jij het prettigst werkt of in de nabijheid van collega’s waar jij mee wilt werken.

Notifications

Altijd op de hoogte van wat er speelt in jouw werkomgeving. Wil jij niet verrast worden door een kapotte lift of werkzaamheden in de parkeergarage? Wil jij geen evenement op jouw kantoor missen? En vindt jij het leuk om op de hoogte te zijn van food samplings, bootcamp klasjes of de komst van een stoelmasseur?

Notify Facilities

Stel ons op de hoogte van een storing, een defect of onwenselijke situatie. Is de verlichting op jouw werkplek defect, grijp je mis omdat het printpapier niet is bijgevuld, heeft iemand een graffiti tekening in de lift gemaakt of staat iemand dubbel geparkeerd? Meld het en wij gaan er achteraan voor je.

Make a suggestion

Goed idee voor jouw werkomgeving? Wil jouw afdeling een tafeltennistafel? Heb jij iets gezien op een ander kantoor wat jou inspireerde? Las jij een tof artikel over de werkomgeving in Forbes Magazine? Zet ‘m door naar ons, wie weet wat het je brengt.

Contact Facilities

De belangrijkste contactgegevens van jouw werkomgeving op één plek. Even contact hebben met de receptie over jouw gast? Verwacht jij een belangrijk pakketje en wil je weten of deze al is gearriveerd? Of heb jij een nieuw toetsenbord nodig? Bel of mail even.

Gallery

Leuke, inspirerende en handige beelden van jouw werkomgeving. Hoe gaat het nieuwe vergadercentrum of de nieuwe receptie er uit zien? Hoe was het personeelsfeest? Wie zijn er allemaal actief op de marketingafdeling. Hier vind jij de laatste foto’s.

About us

Een korte beschrijving van het bedrijf waar je werkt. Altijd handig om bij de hand te hebben voor afspraken met externen of als men op een borrel vraagt waar je werkt.

 

Meer weten?

Heeft u vragen over OfficeApp of bent u geïnteresseerd in een demonstratie?

Neem contact op met:

Jeroen Borst
020 702 7398
jeroen.borst@db.nl

Of vul onderstaand formulier in en verstuur deze, dan nemen wij contact op met u.

 

     

    Stuur mij dit artikel