D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWTC Rotterdam wil een centrale plek voor de stad zijn

WTC Rotterdam wil een centrale plek voor de stad zijn

08-01-2019

Het WTC Rotterdam maakt de laatste jaren mooie ontwikkelingen door. Er wordt stevig geïnvesteerd in dit iconische gebouw. “We willen het WTC nog prominenter op de kaart zetten en klaarmaken voor de toekomst”.

Een deel van het hospitality-team van D&B The Facility Group bij de nieuwe ontvangstbalie van het WTC Rotterdam.

Wie het WTC Rotterdam vandaag-de-dag bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk zijn van dit binnenstedelijke stadsicoon. Geen van de grote WTCs in Nederland is zo nadrukkelijk gelegen in het bruisende hart van een stad. Gesitueerd recht tegenover het markante gebouw van de Bijenkorf, zo ongeveer boven op de Rotterdamse koopgoot en geschaard tussen de monumentale Coolsingel en zakencentrum Blaak.

Ook wanneer men het WTC betreedt, dan is het duidelijk dat hier sinds enige tijd een nieuwe wind waait. Yuri van Berkel, Hospitality Manager van het WTC Rotterdam licht toe: “De receptie is verbouwd, een vestiging van De Koffiesalon is geopend in de ontvangstlobby, alle verdiepingen zijn of worden gerenoveerd en er komt een hotel in de laagbouw van het WTC. We zetten WTC Rotterdam weer op de kaart”.

Yuri van Berkel - Hospitality Manager WTC Rotterdam

Yuri van Berkel, Hospitality Manager van WTC Rotterdam

Met de revitalisatie van het Rotterdamse WTC is bovendien een grote verduurzamingsprong gemaakt welke qua niveau en omvang uitzonderlijk is voor Rotterdam. En daarmee is dit binnenstedelijk icoon klaar voor de toekomst. “Als onderdeel van de ambitie is besloten om ook de hospitality binnen het WTC naar een nieuw level te brengen,” aldus Van Berkel. “Het WTC is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. Wij willen graag dat het WTC een plek is waar iedereen kan binnenlopen. Een centrale plek voor de stad.”

De eerste stap werd gezet met het aantrekken van een vestiging van De Koffiesalon. De ontvangstomgeving werd verbouwd en de receptiedienstverlening en Business Services opnieuw aanbesteed. “We hebben voor D&B The Facility Group gekozen. Doorslaggevend was dat zij voorstelden om de receptiedienstverlening en de Business Services integraal aan te bieden. En daarmee voor de huurders een single-point-of-service te realiseren.” De inzet van deze service-upgrade is dat deze enerzijds moet leiden tot totale ontzorging van de huurders van het WTC en anderzijds WTC Rotterdam tot een plek maakt waar ook mensen van buitenaf graag komen. Voor een vergadering, een evenement, echt goede koffie of om één van de huurders te bezoeken.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Jan-Willem de Bruijn
Jan-Willem de Bruijn
Chief Commercial Officer (CCO)
06 31 76 74 21

Sander Bon
Sander Bon
Manager New Business
06 21 49 97 49

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel