D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWorld Trade Center Amsterdam krijgt innovatieve schoonmaakwagens

World Trade Center Amsterdam krijgt innovatieve schoonmaakwagens

10-08-2016

D&B The Facility Group, verantwoordelijk voor onder andere de schoonmaakwerkzaamheden op het World Trade Center, heeft 20 gloednieuwe schoonmaakwagens aangeschaft ten behoeve van haar opdrachtgever.

“Wij zijn – samen met groothandel Groveko, onze nieuwe partner voor machines, materialen en verbruiksartikelen – op zoek gegaan naar een schoonmaakkar met een meer representatieve uitstraling en een goede aansluiting op de individuele wensen van onze schoonmaakcollega’s”, aldus Elmer Engel, operationeel manager bij D&B Cleaning. “Deze hebben wij gevonden bij de fabrikant voor professionele schoonmaaksystemen: Vermop. De werkwagen is volledig flexibel in te richten naar de wensen van het individu of de werkzaamheden die men uitvoert. Door de in diverse hoogtes te verstellen functies op de werkwagen is deze zeer ergonomisch en prettig om mee te werken.”

Alle Vermop werkwagens zijn voorzien van de innovatieve toolbox. Deze is uitgerust met hulpmaterialen die volledig opgeborgen kunnen worden in de wagen. Dat was een belangrijk criterium voor het World Trade Center Amsterdam. Dankzij de recent geïntroduceerde Scandic-X telescoopsteel met uniek koppelingssysteem zijn de diverse cleaning tools eenvoudig te koppelen met één steel.

World Trade Center Amsterdam krijgt innovatieve schoonmaakwagens

v.r.n.l. Elmer Engel (D&B Cleaning), Marc Claassen – Facility Manager van World Trade Center Amsterdam, Charlotte Koster (D&B Cleaning), Ernst-Jan Karels (Groveko) en een deel van de toppers van het cleaning team met de nieuwe schoonmaakwagens.

Met de introductie van deze innovatieve werkwagen zijn aan de buitenzijde van de wagen nauwelijks nog hulpmiddelen zichtbaar. “Een doorsnee schoonmaakwagen ziet er vaak uit als een bonte verzameling van emmers, stelen, doekjes en knijpflessen. Dat begon ons tegen te staan en ook het World Trade Center stond open voor een volgende stap”, aldus Engel. De 20 schoonmaakwagens zijn eind juni in gebruik genomen en de eerste reacties van zowel de medewerkers als de omgeving zijn zeer positief.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Eén reactie op “World Trade Center Amsterdam krijgt innovatieve schoonmaakwagens”

  1. kim Pace schreef:

    Please can you contact me regarding the Petrofac office in the WTC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel