D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN tijdens The Innovation Summit / TheNextWomen100

WE CANTEEN tijdens The Innovation Summit / TheNextWomen100

24-05-2016

Afgelopen maandag 23 mei werd de lijst van 100 meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland bekendgemaakt tijdens The Innovation Summit van TheNextWomen in Pakhuis West in Amsterdam.

Royal selfie met Koningin Maxima tijdens The Innovation Summit. Foto credits: Dingena Mol

Het event werd geopend door Hare Majesteit Koningin Maxima die in haar openingsspeech het vrouwelijk ondernemerschap roemde. Tevens werd er gedurende de dag gesproken door vooraanstaande vrouwen als Gillian Tans, CEO van Booking.com, Neelie Kroes, Ida Tin van Clue en Annemarie Jorritsma.

Maaike de Reuver bij TheNextWomen

Maaike de Reuver op het podium bij bekendmakingen TheNextWomen top 100 en TheNextWomen-to-Watch (Maaike staat rechtsonder)

WE CANTEEN’s Maaike de Reuver werd door het Comité van Aanbeveling aangedragen voor de lijst van TheNextWomen to Watch: de nieuwe generatie succesondernemers in Nederland met bijzondere groeipotentie. Een initiatief van ondernemersmagazine Sprout, TheNextWomen en Opzij.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Eén reactie op “WE CANTEEN tijdens The Innovation Summit / TheNextWomen100”

  1. Bianca Wester schreef:

    Gefeliciteerd Maaike! Mooie prestatie.

    Groeten, Bianca Wester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel