D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWe Canteen opent food court in het Adam Smith Building in Riekerpolder (Amsterdam)

We Canteen opent food court in het Adam Smith Building in Riekerpolder (Amsterdam)

02-05-2019

Op het snijdvlak van de Amsterdamse ring A10 en de rijksweg A4, in de corridor tussen Amsterdam en Schiphol, gebeurt iets bijzonders. Het is niet-voor-niets dat enkelen van de meest door innovatie gedreven organisaties van Nederland hier zijn neergestreken: PwC, IBM, Knab, maar ook de toptalenten van LeasePlan, Schiphol Group en Ahold zijn hier te vinden. Het was startup ecosysteem B.Amsterdam van ondernemer Bas van Veghel dat hier een eerste zaadje plantte. En jawel, ook Prins Constantijn, beschermer van de Nederlandse startup en voorvechter van een door innovaties gedreven concurrentiepositie voor NL in de wereldeconomie besteedt een groot deel van zijn werkende leven in het vaak nog onderschatte Riekerpolder.

Terwijl op de eigen gehuurde meters en binnen de gebouwen wonderen worden verricht, is het buiten doodstil. Dit gebied is duidelijk nog niet ontdekt door bewoners, retail of horeca. Het is een werkomgeving… Waar vernieuwing en innovatie dagelijks aan de orde zijn, maar voor beleving, opwinding, schoonheid en kwaliteit van leven is men vooral afhankelijk van wat er in het eigen gebouw gebeurt.

Adam Smith Building

Vanaf vandaag zijn er nieuwe keuzes beschikbaar in het gebied. In samenwerking met de eigenaar van Adam Smith Building opent We Canteen een publiekelijk toegankelijk food court en coffee bar op de begane grond van het gebouw. Dagelijks vers bereid eten en drinken wordt geserveerd in een gevarieerd, gezond en lokaal aanbod. Bovendien zijn er dagelijks diverse wisselende lokale food entrepreneurs aanwezig die hun specialiteiten en wereldgerechten bereiden en serveren. Voor prijzen die vele malen lager liggen dan we gewend zijn vanuit de binnenstedelijke horeca… maar dat terzijde.

Van 8 uur ’s ochtends tot ruim 4 uur ’s middags is iedereen welkom voor een voedzaam ontbijt, een barista koffie of ongeëvenaarde catering-lunch. Maar ook als je even wilt werken, overleggen of elkaar wilt ontmoeten in een andere omgeving dan op kantoor, hier kun jij terecht.

Het Adam Smith Building heeft een stevige metamorfose ondergaan. Op de begane grond is een zeer ruime community space gerealiseerd waar huurders, bezoekers en gasten elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten en vergaderen. Het restaurant beschikt over een spectaculaire open keuken die niet zou misstaan in de betere binnenstedelijke horeca en ook het zitgedeelte biedt voor ieder wat wils. Tevens is er een extra parkeerdek gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw dat tevens gebruikt kan worden om food trucks te plaatsen tijdens events, congressen en andersoortige happenings.

Bekijk hieronder enkele impressies van de opening van het bedrijfsfoodcourt van 30 april j.l.

Service Foodcourt Adam Smith Building - We Canteen
Opening Adam Smith Building - Foodtruck - We Canteen
Opening Adam Smith Building - DJ - We Canteen
Service Foodcourt Adam Smith Building - We Canteen
Opening Adam Smith Building - Foodtruck - We Canteen
Opening Adam Smith Building - DJ - We Canteen
previous arrow
next arrow

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Jan-Willem de Bruijn
Jan-Willem de Bruijn
Chief Commercial Officer (CCO)
06 31 76 74 21

Sander Bon
Sander Bon
Manager New Business
06 21 49 97 49

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel