D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Vis van Henry

WE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Vis van Henry

07-08-2015

Biedt aan:
Broodjes warmgerookte zalm, visplankjes met hollandse sushi en heerlijke gewokte visschotels.

Het verhaal:
>> Bij mij vind je alleen maar eerlijke vis. En dat betekent dat ik de vis zelf in de ogen heb gekeken op de kade van IJmuiden. Alleen vis waarvan ik denk dat zij een fijn leven hebben gehad, vers uit de zee. Stralend in hun jasje met een pure smaak. <<

Op de foto:
Henry van Diermen, oprichter en eigenaar van ‘Vis van Henry’
‘Als ik op de markt sta, met mijn vriendin, een fantastische kraam en de mooiste vis, dan ben ik trots – dat is gewoon kunst.’

10 jaar geleden zag Henry’s leven er nog heel anders uit. Een succesvol beurshandelaar met een gevestigde naam in de financiële wereld. Scoren, scoren, scoren. Dat was zijn drijfveer. En gokken… Een verslaving die hem tot de afgrond dreef. Hij liet alles achter zich en begon opnieuw. Terug naar de basis, op de fiets in Amsterdam met een krat verse vis langs de restaurants.

Als je nu in Henry’s ogen kijkt zijn deze net zo helder als die van zijn vis en stralen. Je zou kunnen zeggen dat de vis hem heeft gered! Je vind Henry in zijn prachtige winkel in Amsterdam aan de Spaarndammerstraat, maar het liefst staat hij met zijn kraam op de markt. Bijvoorbeeld zaterdag op de Zuidermarkt in Amsterdam. Want niets is zo puur als een markt waar alleen biologische, duurzame en lokale producten worden verkocht die je kunt voelen, ruiken en vooral… proeven.

Laat je verleiden door zijn ultra verse haring (door hem ook wel Nederlandse sushi genoemd) of zijn vis, gerookt bij kleine, lokale rokerijen.

Waarom kiest WE CANTEEN voor Vis van Henry?

>> Vis van Henry is een mooi voorbeeld van een kleine ondernemer die met volle overgave voor zijn product gaat. Voeg hier zijn persoonlijkheid en verhaal aan toe en je hebt het ondernemerschap waar WE CANTEEN op is gebouwd… <<

 

Over WE CANTEEN

WE CANTEEN werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen vanwege hun onvrede over de traditionele Nederlandse bedrijfscatering. In 2013 reeds wonnen zij de award voor “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” tijdens de Misset Catering Awards.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel