D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Smokey Goodness

WE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Smokey Goodness

30-07-2015

Biedt aan:
Authentieke BBQ, met bijvoorbeeld de Signature Sandwiches (kraakverse broodjes met bbq toppings)!

Het verhaal:
>> Nederland kennis laten maken met de smaak van authentieke barbecue! Dat is onze missie. Van malse spareribs tot in zestien uur langzaam gaar gerookte varkensschouder…<<

Op de foto:
Jord Althuizen, oprichter en eigenaar ‘Smokey Goodness’
‘Wat nou werken? Avonturen beleven! Op zoek naar de perfecte bbq-beleving en Nederland leren koken op echt vuur.’

Tijdens een bezoek aan de jaarlijkse ‘Colorado BBQ Challenge’ in Amerika kwamen Jord en zijn crew voor het eerst in aanraking met de pure smaak van echte barbecue lekkernijen. Geïnspireerd en gebiologeerd keerden zij terug uit de VS met maar één overtuiging: Dit moeten de Nederlanders ook proeven!

Onder de naam ‘Smokey Goodness’ waagden zij in 2010 de sprong in het diepe tijdens De Rollende Keukens, het befaamde food truck festival op het Westergasterrein in Amsterdam. De broodjes pulled pork en de spareribs waren niet aan te slepen en inmiddels is Smokey Goodness een BBQ begrip in de food truck scene. Hun enorme smokers & grillers zijn echte eye-catchers en dragen namen als: Little Yankee, The Sub en The Pig Roaster.

Maar het succes hield hier niet op! Je hebt Jord vast gezien als jurylid in het programma ‘Grillmasters’ waar Jord samen met Herman den Blijker en Martijn Krabbé op zoek gaat naar de allerbeste BBQ’er van Nederland. Let Herman den Blijker vooral op smaak en eindresultaat, Jord legt de kandidaten het vuur aan de schenen door te letten op de grilltechniek!

Waarom kiest WE CANTEEN voor Smokey Goodness?
>> Uiteraard kiest WE CANTEEN voor Smokey Goodness omdat zij de beste BBQ beleving van Nederland neer weten te zetten. Maar ook duurzaamheid is een hot item bij Smokey Goodness. Leveranciers, brandstof, ingrediënten en kwaliteitsvlees worden bewust geselecteerd. En voor elk project dat zij aannemen doneren zij een varken aan een gezin in Thailand… <<

 

Over WE CANTEEN

WE CANTEEN werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen vanwege hun onvrede over de traditionele Nederlandse bedrijfscatering. In 2013 reeds wonnen zij de award voor “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” tijdens de Misset Catering Awards.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel