D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Juice&Salad

WE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Juice&Salad

10-08-2015

Biedt aan:
Salades, juices, yoghurts, sandwiches met als specialiteit… overnight oats!
>> Juist die mensen aan ons binden die helemaal niet zoveel geven om gezond eten. Gewoon omdat ze onze salades en sappen het lekkerst vinden. <<

Op de foto:
Nick (L) en Michiel (R), oprichters en eigenaar Juice&Salad Café
‘De teelt is ons met de paplepel ingegoten. Het ondernemen leren we nog elke dag…’

Het verhaal:

Nick en Michiel, twee goede vrienden, zijn beiden opgegroeid op de kleigrond  van de Noordoostpolder. Beide heren hebben een aangeboren liefde voor verse agrarische producten. Daarnaast zijn zij voorstanders van duurzaam en biologisch ondernemen. Vanuit hun achtergrond kregen zij niet alleen de groene vingers en het gevoel voor smaak mee, maar ook nog eens het ondernemerschap. Michiel startte zijn eigen biologisch-dynamisch akkerbouwbedrijf, waar hij zich tot op de dag van vandaag mee bezig houdt. Daarnaast had hij, net als Nick, een kantoorbaan in de financiële sector.

Tot 2012, toen hingen de heren hun stropdas aan de wilgen om zich te focussen op het ondernemerschap, waarbij al het moois van eigen bodem en gezonde voeding centraal staat. In 2012 startten de heren de eerste, en op dat moment ook nog de enige, saladebar van Amsterdam met echt verse natuurproducten van de boerderij. Het concept is heel simpel: Juice&Salad biedt, hoe kan het ook anders, verse sappen en verse salades. En oké, daarnaast bieden ze ook sandwiches aan, en koffie en thee, en biologische ontbijtyoghurts. De smaken van alle producten zijn geïnspireerd door zes werelddelen: European, North American, South American, Oriental, African en Australian. De ingrediënten zijn afgestemd op de typische smaken uit deze werelddelen. Het café bevindt zich in hartje centrum Amsterdam, op de Vijzelstraat en was al snel een succes. Al een jaar later openden de heren hun tweede Juice&Salad Café in Amsterdam, op de Eerste Constantijn Huygensstraat, mét een terras zodat gasten ook heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van al het lekkers en gezonds dat Juice&Salad te bieden heeft. Een jaar later volgde het derde café, op de Oostenburgergracht.

Van uitsluitend verse en natuurlijke ingrediënten die zij direct bij de boer inkopen bereiden zij in de café’s de lekkerste en gezondste groente- en fruitsappen, lunch- en maaltijdsalades, sandwiches, heerlijke gezonde ontbijtjes en meer. Alle producten worden ter plekke bereid om van te genieten in een van de café’s, voor take-away of voor delivery.

Waarom kiest WE CANTEEN voor Juice&Salad?

Juice&Salad is de perfecte combinatie tussen oudhollandse kennis over groenten en fruit en de kunst om er iets moois mee te maken.

Waarom kiest Juice&Salad voor WE CANTEEN?

Een gezonde salade zou je niet ‘moeten’ eten. Die ‘wil’ je eten. Daar kom je voor terug. En die zou gewoon iedere dag beschikbaar moeten zijn op je werkplek…

 

Over WE CANTEEN

WE CANTEEN werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen vanwege hun onvrede over de traditionele Nederlandse bedrijfscatering. In 2013 reeds wonnen zij de award voor “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” tijdens de Misset Catering Awards.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel