D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN ondernemer uitgelicht: BBROOD

WE CANTEEN ondernemer uitgelicht: BBROOD

03-08-2015

Biedt aan:
Stoere boterhammen, desem tosti’s en hartige/zoete snacks met als specialiteit een broodje gevuld met soep!

Het verhaal:
>> Mensen kennis laten maken met écht lekker brood en het pure bakkersvak. <<

Op de foto:
Manon Klaver, event manager bij BBROOD.
Manon vertelt het verhaal van BBROOD en is onder andere verantwoordelijk voor de nieuwe marktkraam in de populaire Foodhallen in Amsterdam West.

Met het doel mensen kennis te laten maken met écht lekker brood en het pure bakkersvak is Renee Pater (vierde generatie uit een bakkersfamilie) in 2008 begonnen met BBROOD. Dit blijkt een succesformule: inmiddels heeft BBROOD acht eigen winkels in Amsterdam en zitten zij in alle filialen van Marqt.
Toen Renee tijdens een afstudeeronderzoek in Oeganda ontdekte dat daar geen lekker brood verkrijgbaar was, begon een nieuw avontuur. Dit leidde tot de opening van vijf BBROOD winkels in Oeganda en twee in Rwanda.
Kortom: BBROOD is niet te stoppen. Een samenwerking met WE CANTEEN ligt dan ook voor de hand, waardoor BBROOD ook dagelijks onderdeel van de kantoorlunch wordt!

Waarom kiest WE CANTEEN voor BBROOD?
>> BBROOD gaat terug naar de basis en komt met eerlijke ingrediënten en vakmanschap tot een heerlijk product. <<

Waarom kiest BBROOD voor WE CANTEEN?
>> Het idee van BBROOD als onderdeel van een variërend lunchaanbod spreekt ons enorm aan. Met dit idee maken wij ook onderdeel uit van de Foodhallen in Amsterdam West. Als ondernemer tussen de ondernemers. Daar voelen wij ons thuis! <<

 

Over WE CANTEEN

WE CANTEEN werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen vanwege hun onvrede over de traditionele Nederlandse bedrijfscatering. In 2013 reeds wonnen zij de award voor “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” tijdens de Misset Catering Awards.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel