D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Barra Paella Catering

WE CANTEEN ondernemer uitgelicht: Barra Paella Catering

05-08-2015

Biedt aan:
Warme, mediterrane gerechten, met als specialiteit: paella, tapas en pintxos!

Het verhaal:
>> Onze liefde voor de Spaanse cultuur overbrengen met volledig zelfgemaakte, Spaanse gerechten. Daar worden wij nog steeds blij van. <<

Op de foto: George Albinus in een WE CANTEEN bedrijfsrestaurant 

Volgens George Albinus en Ivo van den Berg biedt de Spaanse keuken de geschikte maaltijd voor ieder moment van de dag. En, altijd vers! In vergelijking met andere Europese landen hebben Spanjaarden een grote voorkeur voor verse producten van hoge kwaliteit, in tegenstelling tot diepvriesproducten en kant-en-klaarmaaltijden, die in Spanje vrijwel niet worden verkocht. Het Spaanse ontbijt bestaat uit een kopje koffie met een zoetig gebakje of Spaanse churros; een simpel ontbijt, omdat de Spanjaarden vervolgens twee keer per dag warm eten. De lunch bestaat uit diverse tapas en bijvoorbeeld Spaanse tortilla, een omelet van ei, olijfolie en aardappels. Het diner bevat een stevige warme maaltijd met vlees en vis, wie kent niet de overheerlijke Spaanse paella’s?

Passie voor de Spaanse keuken

Al vanaf hun tienerjaren kennen George en Ivo een grote passie voor deze Spaanse keuken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij als Amsterdammers in 1996 een van de eerste Spaanse restaurants in Amsterdam openden, genaamd ‘Barra’, in de Eerste Sweelinkcstraat in de Pijp, direct aan het Sarphatipark. Barra ademt de sfeer van een Spaanse gastrobar. Ingrediënten worden direct uit Spanje geïmporteerd. Alle gerechten die worden geserveerd worden volledig zelf en zoveel mogelijk in het restaurant bereid. Het restaurant liep goed, George en Ivo hadden het naar hun zin en de gasten bleven komen. Toch kon George na een aantal jaren de lokroep van het Zuiden niet meer weerstaan, en besloot hij samen met zijn vrouw en kinderen in Portugal te gaan wonen. Ivo ging door met het runnen van het restaurant en zag in de tijd dat George in Portugal woonde de vraag naar cateringverzoeken enorm toenemen.

Barra Paella Catering

Toen George na een paar jaar weer terug was in Nederland kon Ivo de cateringverzoeken bijna niet meer aan, en besloten George en Ivo een toegewijde cateringtak op te zetten onder de naam Barra Paella Catering. Ook de cateringtak werd al snel een succes en stond bekend om de enorme paella’s, van meer dan een meter in doorsnee, die geregeld op feestjes in en rondom Amsterdam opdoken. Alle gerechten die de cateringtak serveert, worden op locatie bereid. Zo kan perfect op de wensen van de klanten worden ingespeeld. Geen mosselen? Meer vlees? Vegetarisch? Zegt u het maar!

De feestelijke paella’s, de altijd gezellige George en Ivo, de Mediterrane sfeer en de heerlijke geuren en smaken van de Spaanse keuken maken van ieder evenement waar Barra Pealla Catering opduikt een feest.

Waarom kiest WE CANTEEN voor Barra Paella Catering?

Barra’s liefde voor de Spaanse cultuur is aanstekelijk. Het verrast en maakt blij. Een mooie aanvulling op het vaste lunchaanbod.

Waarom kiest Barra Paella Catering voor WE CANTEEN?

De kantoorlunch is een rustmoment in de werkdag. Een vlucht uit de drukte. Wij denken dat lekker eten kan bijdragen aan een mooi moment om even tot jezelf te komen.

 

Over WE CANTEEN

WE CANTEEN werd opgericht door Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen vanwege hun onvrede over de traditionele Nederlandse bedrijfscatering. In 2013 reeds wonnen zij de award voor “Meest Innovatieve Cateringconcept 2013” tijdens de Misset Catering Awards.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel