D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWorld Trade Center Amsterdam kiest voor binnenstedelijke horecaconcepten

World Trade Center Amsterdam kiest voor binnenstedelijke horecaconcepten

24-01-2017

Het World Trade Center Amsterdam besteedde eind 2016 een groot deel van haar horeca-activiteiten opnieuw aan. Innovatief cateringconcept WE CANTEEN werd uitgenodigd om aan de aanbesteding mee te doen en uitgedaagd om te verrassen. WE CANTEEN spande samen met serie-ondernemer en horecapersoonlijkheid Casper Reinders en samen ontwikkelden zij een concept waarmee de binnenstad van Amsterdam naar het World Trade Center toe komt. Eind vorig jaar werd de opdracht aan WE CANTEEN gegund.

Casper Reinders
WE CANTEEN concludeerde dat het World Trade Center Amsterdam toonaangevende ondernemers nodig heeft die high end, hippe, lokale, gezonde en opwindende concepten naar het gebied toe brengen. Zij benaderden een goede bekende, Casper Reinders, om mee te ondernemen. “De eerste gedachte toen ik gevraagd werd voor het WTC was dat het een plek is waar ik misschien niet helemaal thuishoor, en dat maakte het ook wel weer grappig. Ik moest er heel even, misschien 5 seconden, over nadenken, en toen dacht ik…ja, dit is wel heel vet”, aldus Reinders.

Diverse concepten
Samen ontwikkelden zij een horecaconcept voor het World Trade Center Amsterdam waarmee een enorme diversiteit aan vernieuwende en unieke horecaoutlets vorm gegeven zullen worden in de commerciële plint van het befaamde World Trade Center Amsterdam. Zo zullen er gefaseerd vanaf begin februari onder andere een food court, een California style Vegetarisch restaurant en een hip, high-end Vietnamees á-la-carte restaurant gerealiseerd worden. Ook zal er een STACH eetwinkel geopend worden in het Amsterdamse WTC. Zie ook www.TasteWTC.amsterdam.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenObjectbeveiligingSchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel