D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsWE CANTEEN in top 10 Accenture Innovation Awards

WE CANTEEN in top 10 Accenture Innovation Awards

26-10-2015

WE CANTEEN is geëindigd als publiekslieveling binnen het thema Fair Food van de Accenture Innovation Awards. Tevens behaalde het innovatieve cateringconcept de top 10 van publieksfavorieten in het overall eindklassement en liet daarbij ruim 800 andere innovaties achter zich.

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. In tien thema’s, waaronder bijvoorbeeld ‘Health & Wellbeing’, ‘Fair Food’, ‘Perfect Cities’ en ‘Circular Economy’ strijden de genomineerde innovaties om de Groene Tulp en de Blauwe Tulpen. De deelnemende bedrijven moeten jonger zijn dan drie jaar. WE CANTEEN was genomineerd in de categorie ‘Fair Food’.

WE CANTEEN introduceerde als eerste het concept van een food court in het bedrijfsleven. In 2014 startte WE CANTEEN op haar eerste permanente bedrijfslocatie. Het food court is een omgeving waar doorwisselende lokale food ondernemers hun specialiteiten aanbieden en op die manier samen het cateringaanbod verzorgen. Daarmee sluit het WE CANTEEN concept naadloos aan op de tijdsgeest waarbinnen mensen weer bewuster omgaan met eten, verspilling en gezondheid. Men wil weer weten wat men eet en hecht een steeds groter belang aan vers en verantwoord voedsel, authenticiteit en beleving.

Het concept van WE CANTEEN is zeer vernieuwend voor de overwegend traditionele markt van de contractcatering. Zo wordt bij WE CANTEEN het cateringaanbod verzorgd door wisselende lokale ondernemers die zich veelal gespecialiseerd hebben in de bereiding van één of twee gerechten en dit tot in de puntjes geperfectioneerd hebben. Zo bereidt de paella ondernemer zo’n 300 paella schotels per jaar, waar men in een traditioneel bedrijfsrestaurant dit gerecht gemiddeld 4 tot 6 keer per jaar bereidt. Voor wat betreft smaak, kwaliteit en perfectie een oneerlijke wedstrijd.

Maaike de Reuver aan het pitchen op de Accenture Innovation Awards

Maaike de Reuver tijdens haar pitch op de Accenture Innovation Awards 2015.

In essentie vormt WE CANTEEN het traditionele bedrijfsrestaurant om in een food court en krijgt eten weer een verhaal, en een gezicht. Dat proef je.

WE CANTEEN wil het Nederlands publiek graag bedanken voor dit geweldige resultaat. “Dank voor jouw enthousiasme, steun en betrokkenheid. Geweldig dat jouw stem naar WE CANTEEN mocht gaan”, aldus Maaike de Reuver, founder van WE CANTEEN.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel