D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsVerschuivingen in directie D&B The Facility Group

Verschuivingen in directie D&B The Facility Group

23-12-2013

Jan-Willem de Bruijn volgt per 1 januari 2014 Edo den Hertog op als directeur van D&B Facility Management, het facility management onderdeel van D&B The Facility Group.

Jan-Willem de Bruijn was reeds gedurende drie jaar Deputy Director van betreffende werkmaatschappij. Daarvoor was Jan-Willem werkzaam voor onder andere ISS. Edo den Hertog zal de leiding op zich nemen van de afdeling Business Development binnen de D&B groep. Deze afdeling besteedt 100% van haar tijd aan het identificeren en uitwerken van initiatieven, ontwikkelingen en innovaties die het FM-vakgebied raken. De keuz­­­e van D&B The Facility Group om de afdeling Business Development te laten leiden door een directielid is een hele bewuste, omdat D&B innovatie en ontwikkeling ten behoeve van klant en markt uitermate belangrijk vindt.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel