D&B TodayAlle HighlightsVastgoedmanagementconcept InCharge neemt een vlucht

Vastgoedmanagementconcept InCharge neemt een vlucht

11-02-2016

De lancering van vastgoedconcept InCharge – inmiddels ruim een jaar gelden – door D&B The Facility Group in samenwerking met JLL blijkt een unieke stap in het verdergaand ontzorgen van vastgoedeigenaren.

Tevreden huurders en eigenaren

JLL en D&B The Facility Group creëerden een unieke propositie in de kantorenmarkt waarbij toonaangevende facilitaire services samen komen met de vastgoedmanagementactiviteiten van JLL, waaronder technisch, commercieel en administratief beheer. Deze combinatie van alle relevante service disciplines in de kantooromgeving, aangestuurd door de lokale “Manager InCharge” vanuit een one-team benadering, leidt tot een aantoonbaar groter wordende tevredenheid van huurders. De inzet van hoogwaardige faciliteiten en services is gericht op het creëren van meer geluk bij de eindgebruiker, terwijl real-time inzage in de technische en financiële performance van het gebouw stuurmogelijkheden en a-peace-of-mind creëert bij de asset manager en vastgoedeigenaar.

Integratie service en beheer

De behoefte aan een grotere integratie van facilitaire en beheerservices is al geruime tijd aanwezig bij vastgoedeigenaren. Waar voorheen met diverse partijen geschakeld diende te worden die verschillende ‘talen’ spraken, kan nu constructief en gericht gewerkt worden aan een gezamenlijk resultaat: Namelijk het duurzaam binden en boeien van huurders. De introductie van InCharge formuleerde het antwoord op een vraag waar voorheen geen passend alternatief voor aanwezig was in de Nederlandse kantorenmarkt. Inmiddels heeft het concept haar meerwaarde aangetoond bij eigenaar en huurders in het Rotterdamse multi-tenant icoon Delftse Poort.

Veel interesse

Tegelijkertijd blijkt er een grote interesse in de markt voor dit vooralsnog unieke concept. De samenwerkingscombinatie zal binnenkort haar concept tevens implementeren binnen kantooromgevingen in Eindhoven en Delft. Signaleert u ook de behoefte van organisaties om de facilitaire services in combinatie met de vastgoedmanagementactiviteiten uit te besteden aan één gekwalificeerde partner?

www.whoisincharge.nl

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel