D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsVan sales manager naar facilitair adviseur

Van sales manager naar facilitair adviseur

11-05-2021

Niemand weet hoe de wereld er na de coronacrisis precies uitziet, maar we merken wel dat thuiswerken definitief is doorgebroken. Het kantoor zal daarom ingrijpend veranderen. Het wordt een plek om te verbinden en te ontmoeten, te vergaderen en creatief samen te werken. En je krijgt energie van een perfecte ontvangst, gezond en lekker eten en excellente vergaderfaciliteiten.

(v.l.n.r.: Merijn de Launay, Linda Driessen, Anouk ter Meulen & Sander Bon)

Sander Bon: “De tijd van een ‘verkokerde’ facilitaire inrichting lijkt achterhaald en de nadruk komt veel meer te liggen op flexibiliteit, synergie van services en hybride partnerships. Wij merken dat facilitaire vraagstukken nu al veel breder en diverser zijn dan die uit het pre-corona tijdperk. Dit vraagt dus ook van ons als sales team een geheel andere mindset en manier van adviseren aan onze opdrachtgevers. Iets waar wij direct op moesten anticiperen.

Daarom zochten wij voor de versterking van ons sales team bewust naar personen met ‘integrale skills’. Als de kantoorverwachtingen namelijk écht werkelijkheid worden, dan is kennis van slechts één of twee services niet meer voldoende. Want feitelijk ga je in ons vakgebied steeds vaker de rol van facilitair adviseur vervullen. We kwamen in onze selectieprocedure uit bij Anouk ter Meulen en Merijn de Launay. Twee energieke, allround professionals met ervaring binnen respectievelijk de corporate- en real estate markt. Het perfecte team bestaat nooit, maar samen met Linda Driessen en mijzelf denken wij in deze combinatie helemaal klaar te zijn voor de terugkomst naar kantoor.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel