D&B TodayAlle HighlightsFacilitaire vakbeurs pagina 2015 – D&B The Facility Group

Facilitaire vakbeurs pagina 2015 - D&B The Facility Group

10-12-2014

Vakbeurs Facilitair 14, 15 en 16 januari 2015
Releasing the Elements of Experience

Welkom
Wanneer u dit leest, is de kans groot dat wij u persoonlijk hebben uitgenodigd ons te bezoeken op de Vakbeurs Facilitair. Dit jaar, wellicht meer nog dan alle voorgaande jaren, hebben wij daar wederom alle redenen toe. Wij beloven u dat er veel te beleven zal zijn op onze stand. Een warm welkom, de beste koffie van de beurs (en dat durven wij best te beweren) en wederom een uitbreiding van ons dienstenpakket. Culinaire hoogstandjes van lokale ondernemers en een zeer innovatief food concept dat u eigenlijk zelf moet ervaren.

A-Great-Place-to-Be
Er wordt momenteel veel gesproken over ‘A-Great-Place-to-Work’, maar met het steeds meer in elkaar overlopen van werk en privé, praten wij veel liever over ‘A-Great-Place-to-Be’. Een omgeving die begrijpt dat een dag niet noodzakelijkerwijs om 9:00 uur begint of om 17:00 uur reeds ophoudt. Een omgeving met de kwaliteit van thuis en de dynamiek van kantoor. Waar men op de hoogte is van uw bezoek, de cleaning host begrijpt dat het nu even niet uitkomt en waar eten langer mag duren dan het landelijk gemiddelde. En precies zo hebben wij onze beursstand ingedeeld. Maak kennis met The Elements of Experience en laat u door ons inspireren.

barra eten WE CANTEEN

WE CANTEEN!
Vergeet wat u weet over traditionele bedrijfsrestaurants. WE CANTEEN vormt bedrijfsrestaurants om tot een omgeving waar mensen kunnen genieten van écht lekker en gezond eten bereid door variërende lokale ondernemers. Zo haalt het kantoor de passie en het ondernemerschap van het plein en de markt binnen haar muren. Bezoek enkele van onze lokale ondernemers op onze beursstand en krijg een voorproefje van hoe het er ook bij u in het restaurant aan toe zou kunnen gaan.

barra - WE CANTEEN

Barra
Midden in de Pijp, vlakbij de Albert Cuyp in Amsterdam vind je Iberisch restaurant Barra. Bij binnenkomst weet u zich omringt door verse hammen van het Iberico varken, vitrines vol met schaal- en schelpdieren en de geur van olijfolie. George Albinus, de eigenaar van Barra, staat bekend om het koken van pure, simpele gerechten, bereid met de mooiste en eerlijkste ingrediënten van onder de Spaanse zon.

joeri Tandoeri - WE CANTEEN

Joeri Tandoeri
Maak kennis met Joeri uit Amsterdam. Business consultancy was niet zijn ding. Hij wilde iets doen waar mensen daadwerkelijk blij van werden. En inmiddels verrast Joeri Tandoeri dagelijks vele mensen met uitzonderlijke Indiase smaken en gerechten. Zijn passie, en die heeft hij geperfectioneerd tot in de puntjes, is het bereiden van kip in Indiaanse Tandoer ovens onder hoge temperatuur waardoor al het sap maximaal behouden blijft. Geserveerd met zelf gebakken broodjes.
Naast Barra en Joeri Tandoeri zullen er nog twee ondernemers met hun pure producten op onze stand te vinden zijn. Wie dat zijn en welke smaken zij brengen houden wij nog even onder de pet.

Joeri Tandoeri - WE CANTEEN eten

De Bilder&DeClercq Wall: Alle ingrediënten voor een smaakbeleving uit uw eigen keuken.
Op 14 januari lanceren wij samen met Bilder & De Clercq een uniek concept dat voorziet in de het belangrijkste eetmoment van de 7 die de dag heeft; het diner. Deze bijzondere eetwinkel uit Amsterdam, ingericht rondom recept, heeft een interactieve boodschappenmuur voor kantoren ontwikkeld. Je bestelt één van hun gerechten simpelweg door je smartphone bij het juiste plaatje te houden. De draadloze NFC-chip in de telefoon zorgt dan voor de communicatie. Vanaf 17.00 uur staan de ingrediënten met het recept gekoeld op het eigen kantoor. Nooit meer inspiratiestress of de noodzaak om na het werk nog even langs de supermarkt te racen.

Graag verwelkomen wij u in onze stand (3J.040) en lopen met u langs onze Elements of Experience.

Bilder en de Clerq en WE CANTEEN

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel