D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsVakbeurs facilitair 2016: A-Great-Place-To-Be

Vakbeurs facilitair 2016: A-Great-Place-To-Be

11-12-2015

Onder invloed van nieuwe technology, nieuwe generaties en nieuwe manieren van werken krijgen wij steeds meer de ruimte om zelf te bepalen hoe wij werken, waar wij werken, wanneer wij werken, waarmee wij werken en met wie wij werken. Werk en privé worden onderdeel van dezelfde ruimte en tijd. Het kantoor verandert van A-Great-Place-To-Work naar A-Great-Place-To-Be met alle mogelijkheden van thuis….en meer.

De overstap naar een volgend facilitair concept wordt nog vaak overwogen om een kostenreductie te realiseren, om processen verdergaand te standaardiseren of om meer focus op de eigen core business te krijgen. Dit moet geen doel op zich zijn. Dat is de bijvangst. Een succesvol facilitair concept kan vandaag-de-dag grotere waarde toevoegen. De hedendaagse werkomgeving levert een belangrijke bijdrage aan de medewerkers-tevredenheid, de gezondheid en de prestaties van getalenteerde medewerkers. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van talent.

Wij nodigen u uit

D&B The Facility Group heeft een hele heldere visie op de nabije toekomst en de invloeden hiervan op de moderne kantooromgeving. Tijdens de Vakbeurs Facilitair op 13, 14 en 15 januari 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch (Standnummer: 3J.064), nodigen wij u uit om met ons van gedachten te wisselen over de grote onderwerpen die spelen in de moderne werkplekomgeving. En aangezien een uitnodiging zonder toegangsbewijs geen echte uitnodiging is, kunt u zich hier voorregistreren. Zo geniet u gratis toegang, zonder wachttijd.

Klik hier en registreer direct.

 

brabanthallen

De onderwerpen:

War-for-Talent

CEO’s wereldwijd zien schaarste op de arbeidsmarkt als grootste bedreiging voor de groei van organisaties. Ook in Nederland zal het herstel van de economie de concurrentie op de arbeidsmarkt doen toenemen. Combineer dat met vergrijzing en flexwet en je hebt de ingrediënten voor een ware War-for-Talent. Waar voorheen HRM de kartrekker was bij het aantrekken en behouden van talent, gaat vandaag de dag het facilitair management een steeds prominentere rol spelen.

content2

Millennials

Nieuwe generaties hechten aan andere zaken dan eerdere generaties. Ze willen flexibeler kunnen werken, rekenen op snelle technologie en – was hospitality voorheen nog een nice-to-have – inmiddels rekenen kantoorgebruikers op de dienstbereidheid en de continue drang naar klanttevredenheid als onderdeel van een werkomgeving. Ze kiezen voor een werkomgeving waarin zij uitgedaagd en geïnspireerd worden, een bijdrage kunnen leveren aan de bedrijfsdoelstellingen en met mensen in aanraking komen die gelijkgestemd zijn. Een omgeving waarin verantwoorde, relevante en succesvolle keuzes gemaakt worden. En een omgeving welke aansluit op het eigen privé leven.

content

Work-life fluency of work-life fusion

Technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om overal en altijd te kunnen werken. Hiervoor zijn wij niet langer aangewezen op enkel het kantoor. En daar maken wij dan ook dankbaar gebruik van. Daarmee is de scheiding tussen werk en privé aan het vervagen. Velen van ons lezen en beantwoorden ook ’s avonds of in de weekenden de e-mail. En nieuwe manieren van werken maken het ontvangen van privépakketten op kantoor of een tandartsafspraak tijdens werktijd niet langer tot een taboe. Deze nieuwe work-life fluency zal in de nabije toekomst zich verder ontwikkelen en vraagt om een nieuwe benadering van het management, de HR afdeling en de facilitaire organisatie. D&B heeft het inmiddels niet langer over ‘work-life balance’, maar over ‘life balance’.

WE CANTEEN ondernemers tijdens de vakbeurs facilitair

Cateringconcept We Canteen is reeds sinds 2011 op missie om bedrijfsrestaurants om te vormen tot food courts waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en écht lekker cateringaanbod verzorgen. Inmiddels heeft We Canteen ruim 300 lokale ondernemers aan zich verbonden. Enkele van deze ondernemers zullen aanwezig zijn tijdens de Vakbeurs Facilitair en op de stand van D&B The Facility Group – waar We Canteen onderdeel van is – aanwezig zijn. Bekijk via deze link welke ondernemers tijdens de vakbeurs facilitair op de stand van D&B The Facility Group aanwezig zijn.

landingspaginabeeld

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel