D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsVakbeurs facilitair 2015: 14, 15 en 16 januari

Vakbeurs facilitair 2015: 14, 15 en 16 januari

12-12-2014

Releasing the Elements of Experience

Op 14, 15 en 16 januari zal D&B The Facility Group voor het vijfde jaar achtereen aanwezig zijn op de Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch. En wij beloven u dat er veel te beleven zal zijn op onze stand.

Lokaal ondernemerschap:

Een foodcourt als bedrijfsrestaurant

Wij stellen u graag voor aan WE CANTEEN. Vergeet hetgeen u weet over traditionele bedrijfsrestaurants. WE CANTEEN vormt bedrijfsrestaurants om tot een omgeving waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van écht lekker en gezond eten bereid door lokale ondernemers. Enkele van onze ondernemers zullen aanwezig zijn op onze beursstand en u verrassen met heerlijk eten dat dankzij de ondernemers weer een gezicht en een verhaal krijgt. En dat proef je! In 2013 ontving WE CANTEEN de award voor “meest innovatieve cateringconcept” tijdens de Misset Catering Awards 2013.

barra eten WE CANTEEN

Innovatie:

Een interactieve boodschappenmuur

Op 14 januari lanceren wij samen met eetwinkel Bilder & De Clercq een uniek concept dat voorziet in de het belangrijkste eetmoment van de 7 die de dag heeft; het diner. Deze bijzondere eetwinkel uit Amsterdam, ingericht rondom recept, heeft een interactieve boodschappenmuur voor kantoren ontwikkeld. Je bestelt één van hun gerechten simpelweg door je smartphone bij het juiste plaatje te houden. De draadloze NFC-chip in de telefoon zorgt dan voor de communicatie en je betaalt via de mobiel. Vanaf 17.00 uur staan de ingrediënten met het recept gekoeld op het eigen kantoor. Nooit meer inspiratiestress of de noodzaak om na het werk nog even langs de supermarkt te racen.

Bilder en de Clerq en WE CANTEEN

Onderscheidend vermogen:

Meest integrale facilitaire bedrijf van Nederland

Er is geen organisatie in Nederland die zo oprecht gelooft in de integraliteit van alle diensten binnen het facilitair bedrijf als D&B The Facility Group. De ene dienst ligt altijd in het verlengde van de volgende en in die wetenschap is een verkokerde aansturing van die diensten een suboptimalisatie. Daarmee zeggen wij overigens niet dat het een vereiste is om al deze diensten bij één partij neer te leggen. Ook verschillende facilitaire dienstverleners onder centrale aansturing zijn in staat om samen op te trekken in de realisatie van één gezamenlijke beleving voor gast en medewerker. D&B The Facility Group voert per 1 januari 2015 een structuurverandering door die ons daadwerkelijk het meest integrale facilitaire bedrijf van Nederland maakt. Hier vertellen wij u graag meer over.

A-Great-Place-to-Be

Er wordt momenteel veel gesproken over ‘A-Great-Place-to-Work’, maar met het steeds meer in elkaar overlopen van werk en privé, praten wij veel liever over ‘A-Great-Place-to-Be’. Een omgeving die begrijpt dat een dag niet noodzakelijkerwijs om 9:00 uur begint of om 17:00 uur reeds ophoudt. Een omgeving met de kwaliteit van thuis en de dynamiek van kantoor. Waar de receptie op de hoogte is van uw bezoek, de cleaning host begrijpt dat het nu even niet uitkomt en waar eten langer mag duren dan de 21 minuten van het landelijk gemiddelde. En precies zo hebben wij onze beursstand ingedeeld. Maak kennis met The Elements of Experience en laat u door ons inspireren.

 

Graag verwelkomen wij u in onze stand (3J.040) en lopen met u langs onze Elements of Experience.

 

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel