D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsSchoonmaak van D&B The Facility Group leidt tot hogere kwaliteit

Schoonmaak van D&B The Facility Group leidt tot hogere kwaliteit

23-02-2016

Het is inmiddels alweer ruim twee jaar geleden sinds D&B The Facility Group schoonmaakorganisatie DSO uit Eemnes overnam. En sindsdien zijn de schoonmaakactiviteiten van het nieuwe D&B Cleaning bijna verdrievoudigd.

Lees hier het persbericht op FMM.nl

De groei van het schoonmaakonderdeel is op zichzelf al goed nieuws voor de integraal facilitaire dienstverlener. Maar er is meer goed nieuws te melden. De technische kwaliteit nam bij nieuwe opdrachtgevers in 100% van de gevallen toe. Vaak zelfs met meer dan 25%. En vergelijkbare resultaten werden behaald voor wat betreft de medewerkerstevredenheid.

Het is alweer 2 jaar geleden dat D&B The Facility Group besloot dat de misstanden in de schoonmaak lang genoeg geduurd hadden. Met de overname van schoonmaakbedrijf DSO begonnen zij een eigen schoonmaakorganisatie met een kwalitatieve en duurzame visie.

Schoonmaak van D&B The Facility Group leidt tot hogere kwaliteit 2

“Een verdienmodel gebaseerd op het niet-leveren van contractueel overeengekomen uren en een operationeel model waarbinnen de druk op medewerkers blijvend oploopt, is niet houdbaar”, aldus Bas Hertz, CEO van D&B The Facility Group. “Al gedurende meerdere jaren stelden wij onszelf de vraag of wij schoonmaak in ons servicepakket moeten opnemen. Dat moment is uiteindelijk gekomen. En de markt bleek klaar voor een kwalitatieve en duurzame schoonmaakpropositie”.

D&B The Facility Group was er van overtuigd dat een gelukkige werknemer zou zorgen voor een hogere kwaliteit. “Ruim 20 jaar ervaring heeft ons het belang geleerd van investeren in onze cleaning host. Wij bieden hen goede arbeidsvoorwaarden, leiden hen op, coachen en begeleiden de teams op de diverse locaties en werken aan persoonlijke ontwikkeling”, zegt Jim van Heyningen, oud-directeur en eigenaar van DSO. En die belofte blijkt te werken. Bij alle nieuwe klanten van D&B Cleaning – zoals onder andere bij T-Mobile, World Trade Center Amsterdam en TomTom – is de tevredenheid van medewerker en opdrachtgever toegenomen.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel