D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsSafety Host zorgt voor een geoliede terugkeer op kantoor

Safety Host zorgt voor een geoliede terugkeer op kantoor

05-05-2020

Organisaties zijn zich langzaamaan aan het oriënteren op de terugkeer naar kantoor. Facility & Real Estate teams zijn pakketten van maatregelen aan het uitwerken zodat medewerkers op termijn veilig naar kantoor kunnen komen. Maar wie helpt organisaties met het overdragen van de genomen maatregelen richting de collega’s? En wie zorgt ervoor dat de richtlijnen ook op de juiste wijze worden nageleefd?

D&B The Facility Group zet representatieve en gastvrije professionals in als Safety Hosts om organisaties te ondersteunen bij de terugkeer naar kantoor. Onze Safety Hosts hebben bij D&B uitgebreide ervaring opgedaan tijdens evenementen en zijn gewend om mensen te verwelkomen, te informeren, te verwijzen en te begeleiden. Met de inzet van deze nieuwe ‘facilitaire assistent’ houden wij samen de kosten beheersbaar (uurtarief € 26,00 exclusief BTW) en de werkomgeving vriendelijk en veilig.

De Safety Host verwelkomt medewerkers, klanten en gasten op de (veilige) locatie, stelt hen gerust en geeft hen informatie over hoe men op een veilige wijze kan functioneren op de plaats van bestemming. Hij/zij maakt mensen wegwijs, vertelt over het gebruik van routing, liften, toiletten, trappenhuizen en roltrappen en legt de belangrijkste regels uit. Eventueel overhandigt de Safety Host persoonlijke hygiëne kits en houdt toezicht op social distancing.

  1. Verwelkomen (op locatie);
  2. Geruststellen (over de veiligheid op de locatie);
  3. Informeren (over de genomen maatregelen);
  4. Verwijzen (naar de juiste routes/in- en uitgangen/zitplaatsen);
  5. Uitdelen (van kits en/of beschermingsmiddelen en/of toegangspassen);
  6. Toezicht houden/reguleren (aanspreken op gedrag en het houden van afstand).

Heeft u meer informatie nodig? Bezoek www.safety-host.nl.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel