D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsRaadhuis van Amstelveen haalt lokale ondernemers naar het eigen bedrijfsrestaurant

Raadhuis van Amstelveen haalt lokale ondernemers naar het eigen bedrijfsrestaurant

14-12-2017

Sinds kort kunnen de werknemers van de gemeente tijdens de lunch tenminste twee dagen per week genieten van de gerechten en specialiteiten van lokale horecaondernemers uit Amstelveen en omgeving. We Canteen, de bedrijfshoreca-tak van D&B The Facility Group, en haar lokale ondernemers hebben de catering op het Raadhuis van Amstelveen gegund gekregen.

Het bedrijfsrestaurant in het opvallende gemeentehuis van Amstelveen aan De Poel heeft een facelift gekregen en zal de komende tijd een podium bieden aan food ondernemers die in het dagelijks leven vaak een food truck, een single dish restaurant of een eetwinkel hebben in Amstelveen of Amsterdam. Een mooi initiatief van de gemeente om nog meer te verbinden met de lokale middenstand en het MKB.

De komende weken zullen de gemeenteambtenaren bijvoorbeeld kunnen genieten van de Surinaamse broodjes van AtMyBroodje, de biologische paella van de Spaanse ondernemer Barra Paella of de Japans-Peruaanse fusion gerechten van PachaMama-on-Wheels.

 

D&B The Facility Group verzorgt overigens eveneens de beveiliging op het Amstelveense gemeentehuis middels de inzet van haar Security Hosts. Al meer dan 12 jaar. Dat zij haar activiteiten heeft mogen uitbreiden met catering is een mooi resultaat van een langdurige partnership.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel