D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsOnze mensen verdienen iedere dag ons respect!

Onze mensen verdienen iedere dag ons respect!

15-06-2017

Vandaag is het ‘dé dag van de schoonmaker’. Een dag die ongetwijfeld met de beste bedoelingen in het leven is geroepen. Maar wij doen er niet aan mee. Bij ons werken de schoonmakers zij-aan-zij met onze receptionistes en beveiligers. Ze starten hun diensten op dezelfde tijden als onze cateringcollega’s. En gedurende de dag informeren en ondersteunen zij onze facilitaire collega’s daar waar dat wenselijk is, en andersom.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk momenten en dagen in het jaar te werken met onze collega’s in het centrum van onze propositie. Zij zijn het immers die ons bestaansrecht vormen. Niet op kantoor wordt het verschil gemaakt. Wij bestaan bij de gratie van een warm en succesvol contactmoment tussen onze receptioniste en haar gast. Omdat onze beveiliger besluit door te vragen in een vreemde situatie, en omdat de schoonmaker binnen no-time aanwezig is in de vergaderzaal op het moment dat iemand zijn koffie omgaat over zijn aantekeningenboekje.

Iedere dag is het eigenlijk de dag van de schoonmaker. Net zoals het iedere dag de dag van de receptioniste is, of van de beveiliger of van de cateringmedewerker. Wij zijn een integrale facilitaire dienstverlener. Wij denken niet in business lines, maar in teams, in mensen en in collega’s.

Lees meer op: www.timetoconnect.nl

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel