D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsOmdenken van het bedrijfsrestaurant

Omdenken van het bedrijfsrestaurant

18-05-2020

De ingebruikname van het bedrijfsrestaurant blijkt voor veel organisaties die aan het nadenken zijn over de terugkeer naar kantoor zodra dat weer kan een onderwerp te zijn waar veel vragen en onduidelijkheden ontstaan. We Canteen komt met een nieuw concept – Loaf – waarmee mogelijk een antwoord wordt gevonden.

Lunchen op kantoor in het nieuwe normaal

Voorheen kon u zonder problemen 200 of misschien wel 300 lunchgebruikers ontvangen in uw bedrijfsrestaurant. Echter, u voorziet een situatie waarin aanmerkelijk minder mensen dagelijks naar kantoor zullen komen, want thuiswerken is onderdeel geworden van ‘het nieuwe normaal’. Bovendien is het in de anderhalvemetersamenleving misschien niet wenselijk om veel mensen op hetzelfde moment in één ruimte te ontvangen. Wat te doen?

Meet Loaf

Loaf is het kleine zusje van We Canteen. Loaf combineert de ontvangstfunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Modulair op te bouwen en uitermate geschikt voor grab-and-go en take-away van ontbijt en lunch. Ideaal voor locaties die minder dan 150 lunchgebruikers verwachten.

Geïnteresseerd in meer informatie? Bezoek www.loaf.today.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Merijn de Launay
Merijn de Launay
Manager New Business
06 11 05 70 55

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel