D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsNuon selecteert D&B The Facility Group als Managing Agent

Nuon selecteert D&B The Facility Group als Managing Agent

12-08-2015

Eind juni 2015 heeft energieonderneming Nuon de rol van Managing Agent aan facilitair dienstverlener D&B The Facility Group gegund. Van de Managing Agent wordt verwacht dat deze op permanente basis de single service suppliers aanstuurt, de facilitaire strategie mede vormgeeft en zorgt voor een hoge kwaliteit dienstverlening welke zich blijvend dient te verbeteren.

D&B The Facility Group zal verantwoordelijk worden voor het leveren van het coördinerend management, het projectmanagement, de invulling van het facility service point en de inzet van diverse facility hosts. Op het moment van de aanbesteding worden facilitaire diensten verleend op 15 kantoorlocaties (waarvan 4 bij energiecentrales) en 2 magazijnen, met een totaaloppervlak van ongeveer 48.000m2.

Nuon was nadrukkelijk op zoek naar een dienstverlener met een eigen visie op facilitaire dienstverlening en een originele kijk op de wijze van invulling van de rol van Managing Agent bij Nuon. D&B The Facility Group sloot uitstekend aan op de ambitie van Nuon. Nuon kiest ervoor om een overeenkomst voor 7 jaar aan te gaan omdat men overtuigd is dat een langdurige contracttermijn het best past bij een dergelijke samenwerking.

Wim Kooij, ‎Head of Real Estate & Facility Services bij Nuon licht toe: “Voor de beoordeling van de inschrijvingen hadden wij een multidisciplinair team samengesteld van zowel materiedeskundigen als procesdeskundigen. Het enthousiasme over de inschrijving van D&B was unaniem, men heeft de gehele aanbestedingsprocedure uitermate succesvol doorlopen. Wij hebben dan ook groot vertrouwen dat D&B de ondernemende partij is die samen met onze single service suppliers Nuon naar een volgend niveau van dienstverlening zal brengen. Het opereren als één FM team staat hierbij centraal.”

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel