D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsMichel Pan maakt overstap naar challenger D&B The Facility Group

Michel Pan maakt overstap naar challenger D&B The Facility Group

26-03-2019

Michel Pan is sinds 25 jaar actief in de facilitaire markt. In zijn laatste rol als Directeur Corporate Development bij ISS was hij verantwoordelijk voor ontwikkeling, branding en strategie. Op 1 april start Michel Pan bij D&B The Facility Group. Hij neemt de leiding van het Facility Management bedrijf van D&B op zich.

Michel Pan stond aan de basis van de eerste IFM contracten in Nederland en had grote invloed op de totstandkoming van de eerste PPS-constructies (Publiek Private Samenwerking). Hij heeft consequent de performance van de facilitaire dienstverlening verbeterd door het invoeren van professioneel transitiemanagement en operational excellence.

Michel Pan wordt door D&B aangetrokken om de FM, IFM en integrale vastgoedpropositie verder te versterken en leiding te geven binnen de portefeuille van nieuwe en bestaande FM en IFM opdrachtgevers.

Edo den Hertog, COO bij D&B: “Wij zijn enorm blij met de komst van Michel Pan naar D&B The Facility Group. Zijn leiderschap, visie, kennis en ervaring zullen onze FM-propositie naar een volgend niveau brengen waarbinnen maximale aandacht is voor belangrijke thema’s als ‘data-driven fm’, community management en sustainability. Bovendien is het onze ambitie om een mooie groei te laten zien op deze activiteiten.”

De overstap van Michel Pan naar ‘challenger’ D&B komt voor sommigen als een verrassing. Zelf zegt Michel Pan over zijn keuze: “Ik heb D&B altijd actief gevolgd vanwege de ambitieuze groeidoelstellingen en de consequente, duidelijke strategie. Dit is een innovatieve, ondernemende en grootstedelijke FM-speler met een schitterende klantenportefeuille. In de 5 sterren servicekwaliteit die wordt geleverd, zijn de wensen van de klant altijd het uitgangspunt. Het is geweldig om te mogen werken voor zo’n energiek bedrijf met heel veel betrokken en enthousiaste professionals.”

“Deze club gaat de komende jaren het verschil maken in de markt. Daar ben ik van overtuigd. Ik heb dus enorm veel zin om met alle collega’s te werken aan een mooie toekomst voor D&B.”

 

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenFacility Management, Objectbeveiliging, Bedrijfscatering en Schoonmaakdiensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een facilitaire interim- of projectmanager. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel