D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsMart Visser kleedt medewerkers van D&B The Facility Group

Mart Visser kleedt medewerkers van D&B The Facility Group

13-07-2015

Mart Visser en D&B The Facility Group zijn geen onbekenden voor elkaar. Al ruim 12 jaar ontwerpt Nederlands bekendste couturier de kleding voor de hospitality medewerkers van D&B. “Maar met zijn nieuwe lijn heeft Mart opnieuw al onze verwachtingen overtroffen”, zegt Bas Hertz, CEO en founder van D&B.

Mart Visser heeft een collectie ontworpen voor D&B The Facility Group bestaande uit 12 items, waaronder een elegant schoonmaaktuniek, een modieus jurkje voor security en hospitality hostesses en een spectaculaire damesjas. Uitgevoerd in twee lichte tonen grijs sluit de kleding naadloos aan op de gastvriendelijke uitstraling van de D&B organisatie.

Over de grijstonen en taillering van zijn ontwerp voor de D&B organisatie zegt Mart zelf: “Waarom altijd die beveiliger in dat veel te donkere kostuum dat vaak te groot is met die eeuwige V erop? De twee grijstonen zorgen voor een zachtere en toegankelijkere uitstraling. Iedereen ziet er tegenwoordig getailleerd uit en dat wilde ik ook in het ontwerp voor D&B toepassen. Ik vind dat je bedrijfskleding moet laten meegaan met wat er in de tijd gaande is”. D&B vond het essentieel dat de nieuwe kledinglijn wederom zou bijdragen aan het geluk van haar medewerkers, en Mart onderschrijft dat: “Ik hoop dat jullie mensen geïnspireerd worden door de kleding en er energie van krijgen. Trots zijn”.


De introductie van de nieuwe bedrijfskleding bij de medewerkers van D&B The Facility Group vond plaats in de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord. Tijdens een ware modeshow presenteerden eigen medewerkers van D&B de nieuwe collectie aan hun collega’s. In de aanwezigheid van Mart Visser en onder leiding van zijn catwalk coach Gerrit Oldenburg.

De medewerkertevredenheid over de kledinglijn was overigens altijd al hoog binnen D&B. Het laatste medewerkertevredenheidsonderzoek gaf aan dat 75% van de D&B-ers die bedrijfskleding draagt tevreden is over die kleding. “De positieve reacties die ik ontvang bij het doorpassen van de nieuwe kledinglijn zijn overweldigend”, aldus Esmée van Eijk van D&B. “Ik weet zeker dat de tevredenheid nog vele malen groter wordt met deze nieuwe collectie”.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel