D&B TodayAlle HighlightsMaincontracting

Maincontracting

04-02-2015

Wanneer u kiest voor het Facility Management uitbestedingsmodel Maincontracting, dan wordt D&B The Facility Group verantwoordelijk voor het contracteren en aansturen van de leveranciers ten behoeve van uw facilitaire organisatie. De leveranciers worden op basis van uw specifieke wensen en volgens een compleet objectief, transparant en auditable keuzemodel geselecteerd.

Binnen het Maincontracting model is D&B Facility Management voor deze leveranciers de contractpartner en in de onderlinge overeenkomsten met hen worden de financiële en kwalitatieve uitgangspunten betreffende de diverse facilitaire diensten vastgelegd. Wij beheren het met u overeengekomen facilitaire budget en rapporteren over de bestedingen. Maandelijks ontvangt u slechts één factuur voor alle facilitaire diensten, inclusief de fee voor de inzet van ons facility managementteam.

Maincontracting meer info?

Wilt u meer informatie over ons Maincontracting model? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over ons Maincontracting model meer wilt weten over een van onze facilitaire diensten: Receptiediensten, Objectbeveiliging, Facility Management, Bedrijfscatering of onze Schoonmaakdiensten? Klik dan op de desbetreffende link…

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel