Loslaten en vastbijten

15-03-2021

Linda Driessen en Sander Bon zijn actief voor D&B The Facility Group, een Amsterdamse high end dienstverlener. Dagelijks verlenen tientallen medewerkers van D&B top services aan duizenden werknemers op de Zuidas.

Linda en Sander zien de vraag naar diensten met lange, starre contractperioden veranderen. De nadruk komt steeds meer te liggen op flexibiliteit. Er is sterke behoefte aan partnership op basis van eenvoudig door te voeren aanpassingen. Aan slimme contracten dus, waarbij het risico niet meer bij de opdrachtgever ligt. En waarin het commercieel ondernemerschap maximaal wordt gestimuleerd op basis van de dagelijkse behoefte aan dienstverlening.

Sander: Sinds 1 januari ben ik eindverantwoordelijk voor de sales van D&B. Wij hebben ons al ver voor Corona vastgebeten in het onderwerp wendbaarheid en flexibiliteit. Met name door het groeiende aandeel vastgoed in ons portfolio. De vraag naar risicobeperking, beheersbare servicekosten, flexibiliteit en waarde creatie is daarom vaak bovenliggend. Wij hebben voor onze Hospitality-, Security-, Cleaning-, Catering-, Mobility- en Facility Managementdiensten nieuwe serviceconcepten bedacht. Zoals Loaf, waarbij hospitality wordt gecombineerd met een all-day cateringconcept. Naast state of the art gebruiksgemak, worden significante besparingen bereikt. Maar bijvoorbeeld ook met de inzet van de Safety Host. Young professionals begeleiden de terugkeer naar de werkplek op een veilige, gastvrije manier.

Linda: Met mijn achtergrond als Facility Manager dacht ik wel te weten hoe het allemaal werkte. Wat onze opdrachtgevers precies nodig hebben. Maar met de wereld die nu op zijn kop staat, is niets meer vanzelfsprekend. Ik heb veel oude patronen moeten loslaten. Mijn kennis en ervaring moet ik nu veel creatiever inzetten. Ik dwing me ook steeds om drie zetten vooruit te denken. Daarom hebben wij de beschikking over een divers pakket van modulaire serviceconcepten, waarmee onze klanten snel kunnen op- en afschalen. Dat kunnen wij ook garanderen omdat onze D&B teams zeer flexibel inzetbaar zijn. Immers: morgen kan de wereld er weer heel anders uitzien! Er is iets wat we nooit los zullen laten. En dat is onze toewijding aan topkwaliteit. Daar zetten wij onze tanden stevig in.

Dit artikel verscheen eerder in Hello Zuidas

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Anouk ter Meulen
Anouk ter Meulen
Manager New Business
06 21 53 31 37

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel