D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsLisanne Kraal aan de slag bij WE CANTEEN als scout lokaal ondernemerschap

Lisanne Kraal aan de slag bij WE CANTEEN als scout lokaal ondernemerschap

04-01-2017

Cateringconcept en publiekslieveling WE CANTEEN maakt een mooie groei door. Recent kozen onder andere de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en BinckBank voor het lokale ondernemerschap van deze relatief jonge cateringclub. En daarmee groeit de behoefte bij WE CANTEEN om nog meer geweldige lokale food entrepreneurs aan zich te verbinden.

Eind vorig jaar ging WE CANTEEN dan ook op zoek naar een heuse foodie. “De hoeveelheid reacties op het filmpje waarin wij bekend maakten dat wij op zoek waren naar een talent scout voor lokaal ondernemerschap waren overweldigend”, aldus Maaike de Reuver, founder van WE CANTEEN. “Wellicht ook niet vreemd als het jouw belangrijkste taak wordt om food truck  festivals af te struinen en de nieuwste tentjes in de stad te ontdekken op zoek naar de mooiste foodconcepten van het land.”

Eén van de reacties die WE CANTEEN ontving, was afkomstig van ondernemer Lisanne Kraal, die op dat moment door Australië reisde en bezoeken aflegde bij een bevriende tuinder, diverse bakkers die zich gespecialiseerd hebben in zuurdesem en een fermentatie startup. “Het eerste gesprek vond plaats via Skype. En dat eerste contact was goed, we waren direct enthousiast,” zo vertelt Maaike. “Bovendien, met een bachelor in Future Planet Studies van de UvA, een cv doordrongen van ondernemerschap en met een stevige dosis ervaring in de voedselsector leek zij als snel onze gedroomde kandidaat.”

Die eerste indruk bleek juist. Lisanne is op 27 december jongstleden gestart bij WE CANTEEN. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het scouten van nieuwe ondernemers voor WE CANTEEN en tevens zal zij de contacten onderhouden met de reeds aangesloten ondernemers.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere ReceptiedienstenObjectbeveiligingSchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel