Who is INCHARGE?

02-06-2015

JLL en D&B The Facility Group hebben de krachten gebundeld binnen het hoogwaardige serviceconcept Incharge®. Een unieke propositie in de vastgoed- en kantorenmarkt waarbij de facilitaire services, het gebouwbeheer, de commercie en de administratie in één hand komen te liggen. Met één lokaal aanspreekpunt voor vastgoedeigenaar, huurder en makelaar.

De combinatie van JLL en D&B leidt tot A-Great-Place-To-Work met een dienstverleningsconcept waarbinnen maximale aandacht is voor toonaangevende service, uitstekende faciliteiten en snelletechnologie. De Manager Incharge vormt het gezicht van de werkomgeving en heeft maximale kennis van het gebouw en haar omgeving.

Meer weten? Op 2,  3 en 4 juni staat D&B The Facility Group samen met JLL op de Provada in de Rai in Amsterdam. Wij zijn te vinden in hal 10, stand 5. Vraag voor meer informatie over Incharge naar Piet Hein Erdman (JLL), Jac Bressers (JLL), Sander de Meester (D&B) of Jan-Willem de Bruijn (D&B)

De nieuwe Incharge® website bekijken? Klik dan hier.

Onder invloed van nieuwe generaties, nieuwe technologie en nieuwe manieren van werken is de wijze waarop wij naar kantoren kijken in sneltreinvaart aan het veranderen. Een kantoor is niet langer enkel een werkplekomgeving, maar eenomgeving om mensen te ontmoeten, te vergaderen, samen te werken en klanten en gasten te ontvangen. Daarmee zien wij dat de dynamiek in kantoren toeneemt. Er wordt aantoonbaar meer flexibel en activiteiten gebaseerd gewerkt op meerdere plaatsen in en om het kantoor. En de hoeveelheden bezoekers vertonen een grote toename in de hedendaagse kantooromgeving.

Deze nieuwe dynamiek in kantoren maakt het noodzakelijk voor veel organisaties om opnieuw naar het eigen kantoor te kijken. De werkomgeving moet aantrekkelijk zijn, met goede services, uitstekende faciliteiten, snelle technologie en een flexibele inrichting met veel plekken voor laagdrempelig overleg. Een deel van de activiteiten in het gebouw verplaatst zich meer en meer van de werkplekken naar de algemene ruimtes: de ontvangstomgeving, de horeca, het vergadercentrum en andersoortige ontmoetingsplaatsen.

Incharge D&B The Facility Group en JLL

Er is een trend gaande waarbij bedrijven zich steeds vaker wensen te vestigen in de directe nabijheid van andere organisaties om tot uitwisseling, verbinding en dynamiek te komen. De multi-tenant omgeving neemt in populariteit toe en erontstaan steeds meer mogelijkheden om gezamenlijk gebruik te maken van het bedrijfsrestaurant, de vergaderfaciliteiten, et cetera. Het nieuwe kantoor vraagt daarmee ook een andere benadering van vastgoedeigenaar, beheerder enfacilitaire organisatie.

Immers, de aanwezigheid van meerdere bedrijven in één en dezelfde omgeving, die samen gebruik maken van diverse faciliteiten en diensten, vereist meer afstemming, overleg en een nieuwe benadering van bijvoorbeeld de servicekostenstructuur. Tegelijkertijd stellen huurders en gebruikers hogere eisen aan de werkomgeving, de faciliteiten en de aanwezige services in het nieuwe kantoor.

Incharge D&B The Facility Group @ Delftse Poort Rotterdam

Cor Treure, Senior Service Manager Delftse Poort Rotterdam @ CBRE Global Investors: “Met de komst van de Manager Incharge weet ik nog beter wat er speelt in ons gebouw. Ik ben in staat om sneller beslissingen te nemen op basis van de juiste informatie”

JLL en D&B The Facility Group hebben deze ontwikkelingen onderkend en de krachten gebundeld binnen het serviceconcept Incharge®. De marktkennis en de uitgebreide ervaring van JLL op het gebied van property management in combinatie met de hoogwaardige facilitaire dienstverlening en hospitality concepten van D&B hebben geleid tot een unieke propositie in de vastgoedmarkt waarbij de commercie, de administratie, het gebouwonderhoud en de facilitaire services in één hand komen te liggen.

Een manager van Incharge®, de zogenaamde Manager Incharge, is op locatie verantwoordelijk voor de volledige facilitaire dienstverlening in en rondom het gebouw. Deze springt in op de vragen en wensen van de huurder, is verantwoordelijk voor het onderhoud en ondersteunt makelaars bij de verwelkoming van potentiële huurders. De Manager Incharge is immers het gezicht van de locatie en volledig op de hoogte.

Over D&B The Facility Group

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt onder andere Receptiediensten, Objectbeveiliging, SchoonmaakdienstenFacility Management en Bedrijfscatering voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen.

Bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stuur mij dit artikel