D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsHet wapen op de werkplek tegen Covid-19

Het wapen op de werkplek tegen Covid-19

07-01-2021

Het ontsmetten van werkplekken op kantoor heeft alleen zin als het goed en grondig gebeurt en dat kan een tijdrovende klus zijn voor elke schoonmaker.

Daarom heeft D&B Cleaning haar Cleaning Hosts uitgerust met een innovatief desinfectie pistool, waarmee één werkplek in luttele seconden wordt ontsmet. De werking is simpel. Alle objecten om ons heen hebben een negatieve lading. De geladen vulling in het pistool is positief geladen. Door deze positief geladen mix van waterstofperoxide en melkzuur te vernevelen over de werkplek, hecht de mix zich op alle voorwerpen en doet zijn ontsmettende werk binnen één minuut. Snel, simpel en effectief.

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Of neem contact op met:

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director
06 21 49 97 49

Elmer Engel
Elmer Engel
General Manager D&B Cleaning
06 52 80 70 21

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel