D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsHester van den Beukel – Koen aangesteld als nieuwe Director FM van D&B The Facility Group

Hester van den Beukel – Koen aangesteld als nieuwe Director FM van D&B The Facility Group

31-03-2022

Amstelveen – Hester van den Beukel – Koen (45) zal vanaf 1 april 2022 de rol van nieuwe Director Facility Management van D&B The Facility Group vervullen. Hester neemt hierbij de taken van Edo den Hertog over die op dit moment verantwoordelijk is voor de Facility Management tak van D&B en tevens aandeelhouder is en blijft. Jan-Willem de Bruijn, CEO D&B: “De kwaliteiten van Hester op het vlak van ondernemerschap en het aangaan en onderhouden van klantrelaties maken haar niet alleen op inhoud, maar ook als mens een goede match met D&B.”

Hester is afkomstig van Exact, waar zij de functie van Global Manager FM bekleedde. Hierbij was zij verantwoordelijk voor vastgoed, facilitaire dienstverlening, corporate reizen en mobiliteitsoplossingen. Daarvoor heeft zij diverse managementposities gehad bij onder andere Sodexo, newDirections en Ahold. Hester: “De keuze voor D&B voelt als een mooie nieuwe stap, waarin ik mijn vaardigheden en opgedane kennis goed kan inzetten, maar mij ook verder kan bekwamen in mijn ambitie en mijn visie op het mooie FM vak kan uitdragen.”

Edo den Hertog, huidige Director FM bij D&B: “Na een mooie en inspirerende reis van 16 jaar draag ik met veel vertrouwen mijn functie over aan Hester. Met haar persoonlijkheid en de door haar opgebouwde expertise zal zij D&B FM een nieuwe fase inleiden. Ik wens Hester heel veel succes en vooral plezier toe in haar nieuwe uitdaging bij deze mooie club.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van multi service facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel