D&B The Facility GroupFacilitair NieuwsHerman Bos nieuwe CFO van D&B The Facility Group

Herman Bos nieuwe CFO van D&B The Facility Group

05-01-2021

D&B The Facility Group heeft Herman Bos per 1 januari aangesteld als Chief Financial Officer. Hij volgt hiermee Reinier Otten op, die op 1 maart a.s. na vier jaar D&B verlaat voor een nieuwe uitdaging. Reinier Otten: “Vol vertrouwen draag ik mijn verantwoordelijkheden over aan Herman en wens hem alle succes in zijn nieuwe rol.”

Jan-Willem de Bruijn (rechts) met de nieuwe CFO Herman Bos.

Met de komst van Herman Bos heeft Jan-Willem de Bruijn (CEO D&B The Facility Group) zijn Directie en MT compleet.
Jan-Willem de Bruijn: “Wij zijn blij met de komst van Herman die een uitzonderlijke match blijkt met onze doelstellingen en visie. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring binnen onze branche. Met zijn komst is de Directie en het Management Team klaar voor de toekomst die ik met veel vertrouwen tegemoet ga.”

Herman Bos: “Ik kijk er naar uit om mijn 14 jaar ervaring als financieel eindverantwoordelijke bij onder andere Autobar en Compass Group in te zetten bij D&B als integraal facilitair dienstverlener.”

Over D&B The Facility Group:

D&B The Facility Group is aanbieder van integrale facilitaire dienstverlening. D&B verzorgt een breed palet aan diensten voor corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen met als doel een beleving te creëren die positief bijdraagt aan hoe mensen in hun vel zitten. Want gelukkigere mensen presteren beter. Wilt u hier meer over weten klik dan op de desbetreffende link.

Bericht delen:

Reacties zijn gesloten.

Stuur mij dit artikel